健身中心呃錢單野 HKD$1500一堂

216 回覆
489 Like 5 Dislike
聽聞佢地啲PT仲排骨過啲客

兩母子都輕度
海鮮價黎
當年畀人撩
原價$1000
見我唔想話畀員工價我$800
見我唔想話幫我同另一個人夾住買plan
減到$600
笑死
健康乞衣
好心佢做下野啦
大既淨係識講
小既淨係識揀地方抄牌
話鬼個啲係咩諗法

不嬲啲呃錢係專揾啲輕度既力推,推撚到佢地拒絕唔到,甚至洗腦洗到佢地心甘情願

俾人呃得個啲本身就一定係on9啦,但唔代表呃尻人個堆可以冇後果
比錢健身
打錯
當時內心笑緊:
健身乞衣
出門之後即刻打畀fd 分享笑話
睇住佢吹水作故仔畀優惠
又要扮好開心咁聽唔拆穿佢
如果$600我表現到少少想又少少困難
佢下個理由會唔會係話
畀佢搞一鑊
佢畀埋個後門價$299我呢
搵d 怕事, 眼神閃縮毒L, 肥婆。
當年去過P記都操得唔差 有件瘦撚教練行埋黎話我個form錯哂再做會傷我叫佢行撚開啦咁撚細隻學人指指點點即刻收咗佢皮
當年去過P記都操得唔差 有件瘦撚教練行埋黎話我個form錯哂再做會傷我叫佢行撚開啦咁撚細隻學人指指點點即刻收咗佢皮
你望返早前東張果到,長沙灣係咁搔擾學生上去GYM到果單
果D又肥又矮,比學生串返轉頭邊忽有操過 上去操完好似佢咁就67
真係送錢比人洗,依D仲想話追返轉頭?

都唔知係咪個仔,比D女女波壓下就簽左
個老母上去,摸完大隻仔又簽埋
呢間係physical?
其實佢地力推到你自願買既時候

佢無呃你既成份,你買完係可以隨時上黎做 你同個教練BOOK時間 佢HEA教你,佢地都話係履行緊合約架 態度上,你又告佢唔入

呃既成份又無,但佢係瘋狂咁氹你買囉
就好似保險咁,佢氹完你簽單 佢份野係寫保乜野,佢唔存在欺騙成份

佢地依類全部都係玩法律灰色地帶
係社會上係比人話,但係法律上佢地未必要負責
但係香港依個社會,D人點會理你D錢係自己搵返黎定呃返黎,本身個社會比人玩到K型哂架啦 80年代,坐係屋企都話賺到要慢愎數銀紙既時候
你今時今日同人講佢依D得返黎既錢唔光彩,人地理你都ON9
成班賤種
呃到有錢左又點?咪又係咁低劣
比錢健身,唔正確

比錢買個空間黎涼住冷氣玩,依個先係正確解讀
香港地....咩幾咁唔make sense 都有可能啦,你個tone咪警察唔受理個tone 囉
真心想知PT哩個行業憑咩收到咁貴1個鐘價錢同律師同價喎
大部份都係只做左好耐gym, 有番咁上下身型, 可能讀多張cert嘅mk黎
你話你參加過健美拎埋獎就話姐
俾盡$200你plan練咩同執下姿勢都益左你啦
諗deep啲個pt 健身 sales都幾勁
由安撫佢情緒
再令到佢覺得唔係呃
最後再用優惠哄到佢比錢再買
細節位就sale佢老母期間
仲要令到佢個仔谷住谷住聲都唔聲
望住佢老母比錢
在座有冇人做到
做到啲女比你溝哂講真
好撚勇猛 如果佢比錢果日咁樣就唔會比人呃啦
輕度就未必 不過肯定係怕事驚青人

成個氣氛好壓迫 之後再搵人係咁同你講嘢
諗唔切就簽咗
都講唔通 事主耳仔軟唔識拒絕就真
$500-$1500堂,睇對方好蝦程度
你唔比身份證 開條撚個戶口
當日一條友應該都係鵪鶉毒撚咁俾人撳住魚肉
而家搵左人黎幫拖先廿文廿武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞