嚴選十位荷里活年輕潛力妹豬女演員(30歲以下)

335 回覆
230 Like 25 Dislike
個樣唔係靚到JJable,又要冇波冇蘿,只係有性格,紅到已經好好彩,唔拍鬼怪片冇嘢俾佢拍
咁Scarlett靚好多
其實Sydney真係憑身材overrated得幾緊要
又唔至於樣衰戲屎嘅
但樣普通演技普通
淨euphoria其實都唔少女正過佢
其實Scarlett Johansson都有執過下
不過你啱,Scarlett真係靚過Sydney
而且有腦夠進取 唔係全靠谷波
卅幾歲就賺咗成2億美金, Colin Jost執到
我凳佢開心因為當年Ryan Reynolds偷食斷正
https://www.youtube.com/watch?v=swuO4j6hfiU
諗下do姐就返唔到轉頭
Ryan Reynolds單野可唔可以井多少少
我以為係AV女優嚴選添....出返去先.
所以咪話你根本唔撚入流囉,唔撚係住美國就收皮啦,你根本唔知道條女有幾紅,有成三個月,日日都見撚到佢咁滯,睇電視又播佢個Ford 廣告,係LA 揸車由Silver Lake 去 Hollywood, 成堆Billboard 都係佢,啲Metro 巴士廣告又係佢,行去Macy 又係佢, 去Sephora 又係佢,返Office 班鬼仔鬼妹又係講佢SNL

你根本九唔撚搭八,人講美國你就衝出嚟柒,你係毒撚唔撚出街咪唔撚知,柒撚懵懵咁,望住電話嗰五吋Mon,然後喺度扮看通世事,同果條黃世柒一樣,屌鳩你條戇撚柒鳩都嘥鳩我時間

洗撚research咩,啲女之前日日都講,是鳩旦打已經知啦,唔通好似你個柒頭咁咩,淨係喺度鳩噏,瞓唔瞓我就唔知,我淨係知道你老母同人瞓,生咗你個柒頭出嚟,

Ryan Reynolds偷食現任老婆Blake Lively
當年拍綠燈俠時撻着咗, 喺餐廳親熱被侍應斷正, 當時仲未離婚
睇係啲timeline就知啦, Scarlett Johansson冇講唔等於Ryan冇做過
男女嘅嘢大家成年人又係明星費事踩 對方仲要喺個圈搵食再見亦是朋友
其實娛樂圈甚至普通人呢啲case日日發生緊, 佢哋又冇仔女 分手更容易
佢哋當時仲未咁出名, 事業正在起飛中, 太高調公開反枱 對大家都冇好處
Angelina Jolie, Brad Pitt and Jennifer Aniston 單嘢咁哄動, 前車可鑑呀!
當年Jennifer Aniston事後接受訪問都要扮大方冇受傷, 佢咁話::::

(題外話)Angelina Jolie都唔係第一次搶人老公/未婚夫/男友。。。。
你知邊個Laura Dern啦! 當年佢同Billy Bob Thornton訂咗婚㗎啦!
Laura Dern出外景返到嚟個未婚夫竟然跟咗Angelina, 之後仲結埋婚

Angelina跟住拍嗰部戲Mr. & Mrs. Smith 竟然連人夫Brad Pitt都夠膽撻埋.....
.... 講到呢度.... 以後嘅大家都知 唔洗我講落去
佢係you入面真係唔叫靚wo,咁多個主角入面
唔計beck ,kate都嬴唔到,可能好樣過Delilah
佢好有 johnny deep 舊戲角色嗰種感覺,覺得佢好啱拍添布頓啲戲。
Helena Bonham Carter個種古怪性格樣

係,睇完Wednesday之後,我成日覺得換佢翻拍無頭谷,做Johnny Depp 個角色都可以好 match。
11個負皮
講到口臭
Sydney Sweeney唔係大波
只係靠谷波 &肯露波,棚牙又肉酸
身高只有160cm,唔谷波真係搵鬼睇

嗱嗱嗱,呢個先係大波,唔係靠谷,仲有樣有高度
30歲既妹豬…
佢同millie bobby brown都好鐘意化到成個kim kardashian咁
又一件酸臭港女 而家唔露唔通七八十先露對巢皮墮lin波咩

Cailee Spaeny 個人認為呢兩年最大潛力

Civil War Priscilla 同埋嚟緊果集異形
點可以冇Mckenna Grace,18歲
睇gifted俾佢驚艷到
Cailee Spaeny
鬼妹陳凱琳
咁好睇都垃圾

雖然mirror垃圾我同意
咁你老母後生嗰陣日日都做「露閪波兒」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞