嚴選十位荷里活年輕潛力妹豬女演員(30歲以下)

335 回覆
230 Like 25 Dislike
你連no make up makeup look
都唔識就沖出嚟柒

樓主係咪月巴氏
Gap Filler 黎,
成堆人公認佢靚女,
入面講撚左成個字咁濟,
唔識入去聽英文?

拿,我就有Source ,都係果句,
你係咪美國人先,定係大灣區人?
你都用你隻屎眼睇下我search 咩啦,樣7就樣7啦
你睇下你自己google 都出佢其他7樣,no makeup makeup look 喎一係就阿婆樣一係個妝厚到成寸厚仲叫no makeup makeup look
吓?唔鐘意佢就一定係大灣區人?美國人唔可以唔鐘意佢?係咪申請綠卡一定要鐘意佢啊?你唔係唔知美國幾多大陸人啊?佢哋都叫自己美國人架喎,你點define 佢哋啊?唔鐘意一個人要分係咩人架?你啲思維好亂喎
Lead 同 Supporting actress 都唔識分
同埋玩Glowy no makeup makeup look
最重要係隻眼,啲人仲跟佢個眼妝

又係果句,我係美國撚,
我身邊最少有5條鬼妹係跟佢,
你係咪美國撚先?
我話係美國公認,
但你話佢普通到唔普通,
又話美國人最睇副牙

都係果句,你係咪美國撚先,
唔係就收皮啦

所以咪話你唔撚識囉
做locke and key個個呢?
講佢戲屎又樣衰美國撚先講得?你又有咩source 話啲鬼妹跟佢吖?撚樣
我咪笑9你點美國公認呀?你有幫佢做同民意調查定點呀,咁我話澳洲公認佢係7係樣衰係戲屎,你條美國撚樣話收皮啦
他到隻眼咁都話no makeup makeup look 係咪俾人屌屎眼屌得多,連睇嘢都有問題呀?撚樣?
點解冇人講Sophie Turner? 其實佢演技唔錯
https://www.youtube.com/watch?v=58bxybJ1iXk
Millie Bobby Brown
未夠廿歲已經可以演中年阿嬋
戲屎就唔會有Emmy Nomination,TMZ 又唔會岀黎講啦,唔同好似你老母個閪咁有公信力咩,乜鳩嘢都撚唔知就衝出黎柒

所以咩話你唔撚識囉,住撚緊個間籠屋,又係度學人講鬼妹同美國文化,條女係Euphoria 扮Cassie 果嗰陣,班鬼妹已經開始跟佢個廁所Look, 之後班人跟佢玩個no makeup makeup look, Anyone but you 同Armani 搵佢做代言人果期,成個LA Sunset Blvd 都係佢既廣告,行撚入去Sephora 等一眼就係佢,但係你冇女,又唔係住美國,又好難怪會唔知既

之前咪俾咗片你睇囉,新聞都有講,唔識英文咪出聲囉

公認既嘢,common sense 黎,唔洗下下拎出嚟講,再講佢美國人,我又住美國,身邊嘅人又都係咁講,之前成條街又係佢嘅廣告,所以我咪話美國公認

你都可以話係澳洲公認既,但你唔係澳洲撚,亦都唔係住澳洲呢,你只不過係一條住大灣區嘅毒撚,你嘅視野俾果300尺嘅籠屋局限咗,你都可以話自己係香港公認既撚樣,我都唔會反對㗎喎,因為我唔係住香港

樣衰嘅話,Laneige 就唔會成架車都貼佢大頭照,唔通搵你去做廣告,貼你個樣去倒米咩?

Aya對波唔見咗
佢有一排減肥減到入魔,減到無晒波,連塊面都凹晒入面

龍之家族個咀成條龍咁
但依個look又幾好
我係唔係澳洲洗撚同你講,我依架話叫你收收皮先,澳洲公認佢係樣衰呀毒撚快啲番屋企搵人打飛機啦
好撚on9好撚可悲呀啊你,做咁多research 俾我,你其實唔洗咁care 我嘅意思架我依然都係覺得佢係樣衰同柒仲戲屎,啲獎都可以係同人訓先得個nomination 架,你唔洗咁用力說服我,證明俾我睇架
Kylie 係女演員? 真係唔撚識㗎喎?
佢有拍過Ocean’s 8
雖然出場時間唔多
但係啲戲交得好足
佢真人show啲演技已經好勁
佢肯拍Marvel實紅過Zendaya
依家呢啲戲好似一定搵佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞