嚴選十位荷里活年輕潛力妹豬女演員(30歲以下)

335 回覆
230 Like 25 Dislike
Kiernan Shipka,24歲

好早已經見佢係戲同劇入邊出現,到netflix套Sabrina先擔正做主角,笑容甜美形象百變,前途無可限量,觀眾緣max,岩先套twisters個造型都好jable,雖然鏡頭唔多,但你係會一眼就見到佢,值得留意
Mia Goth,30歲

因為A24 見識到呢條女堅癲,顏值一定唔係普通人會接受,但做恐怖片一流,推介peral﹑X同埋黎緊套maxxxine,根本係為佢而拍既戲黎
早咗入嚟
Anya Taylor-Joy,28歲

又係A24引人入坑,十年前The Witch先岩岩18歲,睇樣睇第一眼會覺得有D唔尋常,但愈望愈吸引,爆紅作應該都係后翼棄兵走唔甩,呢套拍到佢智力180咁款,反而冇當年睇The Witch咁吸引
Daisy Edgar-Jones,26歲

岩岩J完套龍捲風,絕對有潛力係去到anne hathaway 個級數,極力推介前作normal people,有色色鏡頭
Mackenzie Foy,23歲

Interstellar之前已經留意到佢,拍Conjuring個陣佢係最突出既小演員,後尾拍interstella覺得呢個妹豬都真係幾勁,不過呢套之後可能因為要讀書就冇咩大作,希望佢之後有
sadie sink,22歲

強力推介佢所有作品,stranger things 最佳女演員,之前拍左netlfix 幾套冇咩人睇既恐怖片,天生吸引觀眾,上年the whale 演出都不錯,大有可為,應該係下一個emma stone既女演員
Victoria Pedretti,29歲

雖然外表正正常常但硬係比人捉去拍D奇怪片先多人睇,包括mike導恐怖片同套You,應該係磁場問題
Sydney Sweeney?
Thomasin McKenzie
Elle Fanning,26歲

最有印象係super 8,原來當年仲係好細個,呢幾年應該都係想行拎獎路線
呢個要有
Saoirse Ronan,30歲

鬼妹有時真係老得好撚快,Budapest已經係十年前既戲,連ladybirds都已經過左7,8年,時間真係好撚快,岩岩好30歲仲入到個list,嚇一嚇以為連佢都入唔到
冇Sydney直接block
推介 thomasin mckenzie
Thomasin McKenzie,23歲

Leave No Trace入坑推介,另外之前仲有幾套恐怖片,發覺美國恐怖片都真係養緊唔少新女演員,似係有能力接到Kristen Stewart捧
冇呢個 就冇公信力
Not fc2 girls?
jojo rabbit

Mackenzie Foy — Twilight — 幾似樣
呢個真係靚到癲
the great 全都露,幾仁
Mckenna Grace
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞