[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (149)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
正式宣傳,某KOL係共產黨嚟
無人可以講佢同話佢,佢講既野永遠係對的

好撚偉大
條友真係On99,唔係扮,個博士點讀返嚟
個腦裝晒屎都讀到博士,係唔係台灣大學容易過英國讀大學
告你呀嗱亂講嘢
唔好告我呀,嗚嗚
以後唔敢呀包大人

對唔字,包大人,以後唔睇你寫既野啦
呢個Eddie 係…………?
某居新加坡台灣人,嘩嘩,唔敢再講,唔敢再講
「分享攞到博士學曆嘅喜悅」
同夾公仔機講嗰啲咁似嘅
嗱嗱,唔好再講,一陣告你架啦!
只可以歌頌,唔可以講佢壞話,永遠是對的

ve8嗰單又係咩嚟
見佢寫好多文章
都係曬下器材,心諗咁拿多機/線究竟聽得幾多
佢自己都講買完新嘢就頂多玩3個月
佢之前寫文唔係一個問題,而係自從X雪事件,佢既言行真係令到我作為一個以前有睇過下佢文既人好懷疑呢個人人格。

作為一個公開文章既人(KOL?)已經係一個公開人物,而一個公開人物被人批評同攻擊都係好正常,你唔鍾意被人攻擊就唔好做公開人物,摺左你個Page佢,但又要做公開人物,比人批評係唔係收人錢(或收禮物)賣廣告,就突然要告人又點又乜,咁樣係唔係有D比人感覺你比人講中左

然後,比佢水到買條線既人依家要求佢道歉,但係又話係廠既錯,咁樣比當初信你文章既人睇到公信力仲會唔會存在?

佢咁玩法,真係玩完,自暴其短,咁樣做真係8月嚟到音展都比人笑死,好地地比人笑下未算,係都要自己突個頭出嚟告人,唔係身有屎點會告人。

都係果句,個思維咁共產,個博士點讀返嚟
典型台仔
畀人串完就話要告鳩人
呢條友太天真,現時社會佢咁樣做係嚇唔到人,只係間接話比人知,佢將之前笑佢指控佢既所有事,全部間接承認,同自殺無分別,岸久無藥醫
讀到博士,好心就用下個腦,過濾下有咩後果先
呢個圈特別多方丈
話說之前純陰都踢咗我+block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞