11頁多圖到咁你都睇唔到?? 相反你班trust me bro撚屌就真係笑大人個口啦我都想講咁多圖都講女主角一樣唔係好人 你條傻鳩咪一樣選擇性無視 貼唔到就咪咁多借口啦trust me bro女主角係咪好人 同你班RP賤種玩公審逼死人有咩關係本身我就係講緊女主都唔係好人 咁你衝出嚟柒做乜鳩? LF2小圈子公審下就迫得死人 會唔會係女事主本身就太廢 啲基因唔適合留係呢個世界被自然淘汰?
11頁多圖到咁你都睇唔到?? 相反你班trust me bro撚屌就真係笑大人個口啦我都想講咁多圖都講女主角一樣唔係好人 你條傻鳩咪一樣選擇性無視 貼唔到就咪咁多借口啦trust me bro女主角係咪好人 同你班RP賤種玩公審逼死人有咩關係
11頁多圖到咁你都睇唔到?? 相反你班trust me bro撚屌就真係笑大人個口啦我都想講咁多圖都講女主角一樣唔係好人 你條傻鳩咪一樣選擇性無視 貼唔到就咪咁多借口啦trust me bro
11頁多圖到咁你都睇唔到?? 相反你班trust me bro撚屌就真係笑大人個口啦