After Class暨聲夢傳奇討論區(159)CYW演唱會 | Crack! | 麻煩彈開 | 誰能避開戀愛這事情

478 回覆
5 Like 14 Dislike
牙炎畀人踢咗出團之後痴q咗線
你好似都唔多正常
點痴法
ig broadcast
更衣室鐵棍
叫佢得閒返黎出show好啦
咪綁死佢
俾人落面玩暗串姐
呢個氣氛唔J 陳對唔住自己
Yumi係條裙短定係個人高
冇入 可唔可以share下
睇完演唱會其實幾失望,佢哋好多自己歌沒有唱。
雖然演唱會主題係Let’s play together,但唔一定所有歌都要合乎主題,我相信大部分觀眾想聽佢哋自己嘅歌多啲,仲有啲劇集歌都好好聽,可以照唱。

Chantel: 愛回家最多人有聽
Yumi: 最好聽肯定係傻人
Windy: 擅長唱慘情歌,愛情許可證超好聽

其餘嘅都想聽唱live,原來談戀愛是這麼一回事、小出走、#BFF、Wanna be close to you、沒有你的新學期。。。

唔洗咁多跳唱,唱多啲自己歌肯定氣氛會好好多,想要新鮮感又可以交換唱對方嘅歌。總之最好一定唱哂自己歌先
真係每人要唱多首自己歌會好好多,但tvb 水準今次個節奏咁流暢0悶場算好好架,但真係有d 短不過多跳唱先意外驚喜喎,好有心機有女團feel
今次反而似係一個組合嘅concert
所以唱少咗各自嘅solo歌
但係團歌又唔夠 唯有cover其他跳唱歌
下? 原來咁多自己歌冇唱,等我仲奇怪點解唱咁多人地既歌,係咪三個加埋都唔夠歌,好心大台唔好再當人地係第一年出道,下下要唱人地歌,gi 演唱會又係咁
可能見完620之後釋放左個心結
如果你睇過之前嗰啲演唱會今次你係唔會失望
之前嗰啲係一完場已經喺門口係咁屌 一係就睇落眼瞓
今次係一路睇一路讚 同埋估唔到排咗咁多舞好有心

係團魂啊屌
咁講真三小出到黎表演係夾少少,有埋gi硬係好似3+1咁,但都係想睇返AC
條tie幾有心機整
初戀走哂樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞