After Class暨聲夢傳奇討論區(159)CYW演唱會 | Crack! | 麻煩彈開 | 誰能避開戀愛這事情

522 回覆
5 Like 14 Dislike
究竟佢老婆個IG
係屌緊Vici定佢屋企人
班隊友仲笑得好開心,三小道行高佢地好多!
tvb會唔會回收vici
想要佢家姐
屋企人啦,魔方title都係寫屋企人
冇辦法...有錢唔care...佢大個左都應該唔會做呢行啦...咁我又覺得佢地呢個年紀係應該讀書先
都係好事黎,女團黎講佢地外表真係唔夠,仲要冇左aster,宜家走vici入返個靚d既,仲好啦,新團員點都靚過vici掛
難講,要靚當初都唔選依幾件啦,又小龍懷騫又小杜麗莎
做聲2時已經俾人笑 xix傳奇,依家想開多套 xix傳奇2.0
陰公日日無工開喱係後樓梯
唔係後樓梯唱,都唔知有咩機會唱
咁得閒應該周圍去拍下vlog
或者開直播唱歌/打機
鍾柔美(Yumi)和詹天文(Windy) 到東港城為港台呼籲市民參加《我是DJ》招募計劃演唱。
詹天文日前決定捨棄美國知名音樂學府Berklee College of Music(伯克利音樂學院),選擇到廣州星海音樂學院繼續升學,之後被網民指她打爛一手好牌,對此Windy表示,不可以令所有人滿意,並說:「因為這是我的人生,我要堅持。」她表示, 8月31日便要到廣州報道,入學時事先要進行兩星期軍訓,但聽聞港澳台學生可以申請豁免軍訓部份,問到若然未能豁免面對軍訓是否也感到害怕?Windy稱,有一點點驚,但也可以體驗及嘗試一下,藉此鍛煉一下自己,她笑指,可能軍訓後回港自己的膚色可能會黑兩度。

YouTube睇訪問片
https://youtu.be/jhs9Jtnvrfg?si=32pBOIY3VmS3d0ld

軍訓
好似大陸間間大學都要
男女都要
咁恐怖,返學姐,做咩要軍訓
一兩個禮拜啫
ust year1都要上體育堂咁
應該有pr
成班pr洗白緊件事
應該真係激到eric kwok先會咁好少見到咁肉酸直接話踢走,完全唔修飾
上次aster退團
eric都係踩人地
話係人地既損失

好黎好去
祝福下人唔得架咩
Yumi Jupas offer係?
就讓我單丁一位置身月球
社會大學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞