帶子紅狼直線證明咗花狗都係班社會垃圾

411 回覆
121 Like 38 Dislike
比件恒大仔屌鳩我小學畢業
再屌鳩我執骨

我都唔可反擊 cls 惡到

求其搵吓都見到你日日喺度幫牙朗含撚
笑鳩美斯啦

明明2022年之前日吠夜吠
牙朗輸撚咗球王之爭就縮返個龜頭入老母閪啦
係要成日忍唔住突個龜頭出嚟,衝出嚟柒
你條傻鳩喺波台咁出名得唔得㗎

我柒咗會認囉,柒咪柒,對人生有影響咩

似你咩,柒咗又講其他野當冇件事

點呀? 搵到我好似你咁on9,日日拎阿朗出嚟狐假虎威啲留言未呀?

你實搵到啦,日撚日都喺波台流連成個波台風紀咁
盲閪 Maggie 又扮睇唔到
求其搵都搵到你日日含朗反美斯啦傻鳩
你上面cap呢堆留言有邊個係我拎c朗出嚟狐假虎威笑人呀on9仔

朗狗仔就係呢啲質素#
無撚計,Hi嘢 Hi到傻撚咗先會做朗狗仔姐
有無發現邊隻朗狗呢排無上水,分分鐘就係俾人拉撚咗
你柒就梗㗎啦
搵張改圖嚟劣鳩
真係人唔笑狗都吠
睇你條弱智仔都係唔識 fact check㗎喇
乜鳩五虎將
鳩吹自己月入六位數
成浸廢老味出撚晒嚟喇

當你覺得人地月入六位數都要鳩吹就知你咩料啦

你繼續日日喺波台拎球王個朵狐假虎威j到80歲啦,睇你開啲post留嘅言都知你嘅人生只有波台,唔阻你
再重申一次
就算你鳩吹到月入八位數關我撚事咩
你點都只係一隻傻閪朗狗

敗走就敗走啦,咁撚多嗲
你條廢閪 Maggie
我點會唔敗走姐,你日日24小時mon撚住波台吠足成日,我呢啲業餘上波台嘅邊夠你玩
你曾經都日日喺波台含朗反美㗎
上面有撚晒圖,又想唔應呀柒頭皮
係牙朗而家柒到閪咁,你先收皮姐

日日幫牙朗劣鳩劣到非美斯迷都識你
咪撚話我屈你
識唔識中文? 中文fail?唔明”日日”呢2個字係咩意思?
上面你堆圖有邊幾張代表到”日日”?

你同你嗰啲反朗五虎將就真係日日反朗喇
拎改圖幫牙朗劣鳩嘅傻鳩
都係返去沙地搵牙朗騎駱駝啦
真係慘 仲要係到死撐
可能佢地從來都唔係美斯迷
美斯只係俾佢地拎嚟反朗反皇嘅契弟

始終佢地反朗反皇嘅行為
明顯落力過迷美斯吹美斯
柒撚到

你講緊你呢隻連登雞蟲
要同人討論揼邪骨又真係幾撚柒嘅
正式宣佈,帶子紅狼已經痴咗線
你班傻鳩唔撚夠講就返沙地含撚啦
好擔心美斯會有抑鬱症
https://lih.kg/1145362

你地班傻鳩朗狗2022之後有咩症?
好似荷蘭迷咁有精神分裂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞