帶子紅狼直線證明咗花狗都係班社會垃圾

411 回覆
121 Like 38 Dislike
公道講句,相比牙朗比算係小巫見大巫
全部同一條友嚟
我都係咁話
邊有人咁撚肉酸含笛反朗
講返008、有無世界杯咪算數
含笛反朗真係肉撚酸
佢地走火入魔啦 為左拗嬴朗迷 唔認自己雙重標準
美斯拎美洲盃都唔承認了清一色回覆都係話美欺同朗一齊減一個盃
狼兄仲未醒
之前睇過佢地話沙維小白阿蘇尼馬唔係金球級,係美斯carry巴塞拎歐聯,但牙朗有金球摩迪同賓施馬做隊友,所以拎咁多歐聯係好合理,唔係牙朗勁唔諗下係邊條撚樣偷沙維小白個金球獎
搞到尼馬要出走巴塞
N賓都仗義執言
去到今日睇番成個career花係贏佐無得唔認

但花迷一直無變仲更加核突
日日洗版洗足兩年

其實可能都係08-10個班疤迷
氣炎係一撚樣
似啦 嗰班勝利球迷近年已經唔認自己疤迷啦 話自己只係花迷
C朗門前執雞 場均浪費十次射門機會 咁都囉到獎直頭係成份糧收買歐足協
我服細哨雖然短不過果幾季真係稱霸哂

但北京電視機+戲劇學院下下碌地沙圍球證果期最撚黑人憎

如果唔係想當年舊登都唔會有地球聯合軍

條友最撚癲係個價值觀就係點都撐美斯疤狗,跟住所有爭議同夾硬搵pro呢方面嘅立場/對家有咩可能有問題嘅地方

成個人個道德標準就係建基於美斯同疤狗是對的

然後好似有無限時間咁mon post狂咬人,會起曬人底,mark曬留言
同埋會逐個留言負評勁撚好笑
佢最癲係起人底有時係post緊其他人嘅圖
美斯球迷討論區 笑死
ching 做咩copy 我
美斯偷左列貝利金球啦,2013年唯一位四大雞胸,延期重投偷金球,連列貝利都嬲到企出黎怒屌
係係
有事就扯埋落水拎嚟做遮醜布,冇事就問人點解強行雙驕

係入面J耶馬
有咩事,唔係討論緊美斯偷金球咩
嗰年佢第三不值一提啦 當年金球應該比美斯啦
疤狗咁撚廢 認左做疤狗點係網上威呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞