帶子紅狼直線證明咗花狗都係班社會垃圾

411 回覆
121 Like 38 Dislike
明明我比人屌咩小學畢業 你cap我反擊果句

又唔係我講學歴先 反駁都有錯
你咁撚free咁撚多時間,可以日日上波台啫住c朗,你一定係月入七位數啦,我一定信㗎喎~~~

可以日日上連登keep住屌一個生活喺地球另一邊嘅人,羨慕死我了
你唔信關我撚事呀?
正如我都唔會信你條柒頭皮會有六位數收入
就算你真係有
都無改你只係一條傻鳩蝗朗賤畜嘅事實
講到得你俾人屌過小學畢業未咁

你真係答得好撚柒
挑 我點答你都針鳩我架啦

唔通你會公道咩 晒鳩氣

淨係識老屈
我就係覺得你岩先用你果句 乜你咁諗我 仲比埋credit你
痴線 你地frd 到 羨慕死人
成日講月入六位數 都吾知依個po邊個有
我地十年好友
你有

記住喇
牙朗痴住強隊捧盃就日日出嚟鳩吠,
而家牙朗柒下柒下就要養妻活兒嘅動漫Maggie 話佢有呀
唔係呀
仲有中年應瘦

呢班廢柴就係咁撚柒
邊有美斯fans 話自己高學歷?
依家傾波 唔可以因為自己偶像犀利開心
要首先自己有成就先可以出聲
玩到咁偏既咩
朗狗仔係J得偏啲
一向都係J眼神,大隻,頭髮入波,場邊做拉拉隊,心率
但就淨係唔睇波

而家癲到J埋
隔籬屋個律師係朗狗仔
但自己就係公屋仔,再自己話自己係成功人士
或者鳩吹自己月入過十萬
朗狗仔啲花式劣鳩大法真係神乎其技

幫主人洗咗成日皇狗歧視嚟兜,絲毫唔記得精神阿根廷人喺人哋心目中等於殘疾人
米蘭米•18 日前

顯示更多

你又知我不學無術

你日日幫老母執骨 撚有時間讀書學嘢咩

你話係咪係囉 但一定學歷高過你 你點講都影響唔到現實

可能你係咁,不過反朗五虎將一定唔係囉

佢地只係拎球王個朵喺波台打橫行嘅廢柴
花迷睇唔到啦
你估我好似你咁陰公人生得波台咩on9仔

你咪check返阿朗拎歐國盃,拎三連歐冠嗰陣我有冇好似你咁日日出嚟狐假虎威周圍吠囉
有呀 牙朗退咗錢啦 即刻過隔離打邊爐幾撚爽

你講緊你搵張改圖嚟幫牙朗劣鳩嘅柒事?

“個細路之後反轉塊板寫we need ronaldo呀”

誰還需要C.朗拿度?皇馬被啪啪打臉 看看現在有多爛
https://lih.kg/MosxzV
#27 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞