英國LEEDS 穆斯林暴動

324 回覆
192 Like 15 Dislike
香港咪一撚樣
你都戇撚鳩香港人出名最怕事、細膽,靜靜地有安樂茶飯算數

呢班包頭佬嬉皮士去到邊就搞亂檔,包頭佬更加係想整多啲斯坦出嚟,黑人就通街搶嘢打劫強姦

呢班簡直係罪犯、暴徒
有民主都暴動 典搞
繼續打飛機英國安全過香港啦
最搞笑係班友話人左膠 係香港就自己做返左膠
上面仲話仲話南亞同印度佬抗拒黎香港因為歧視 本未倒置
舊時仲用移民港豬同偷渡黎既南亞人撈埋一齊講
唔好玩啦 一船船咁黎啦 香港係最大難民港口黎
唔留係到都個個係到中轉
出多d街睇下而家係咪真係得大陸人
肯定支那人柒啲
見親e痴爛都諗起呢套野
CCtoy例牌有堆咁嘅人,心理變態+扭曲

佢哋目標最主要就係踩低香港同香港人,而為咗踩低香港同香港人,佢哋會無所不用其極,監粗去捧高嗰啲劣質嘅人&事,將事實扭曲咁樣演繹
奪權要有咩原因
佢地人數夠多就會開始奪權
再多就會內戰

係係係
港人會差過 Muslim
奉公守法歧視班生蕃有咩問題
你啱咁你走咗未
你班手足都幾癲,好彩我嘅手足唔會打家劫舍
係,班鄉下留港畜邊識野
呢個post 好好笑

成班太監教人做愛,成班人咁多嗲做咩?你地有得揀咩
真係抵撚死講真
接受高等教育後改良個炸彈就有份
真係諷刺
唔納稅+蛀米大蟲都算,仲要成日出嚟搞事玩奪權

再多些少呢啲人口,真係日日同你玩真主萬歲遍地開花炸彈
除咗五毛之外我諗應該無人會攞香港移民同嗰班恐怖分子嚟比
你講閪咩
你有得揀都未撚去英國做榮譽白人同班恐怖分子印度佬東歐賊仔做鄰居啦
仲留喺臭港睇cctvb做支那人鄰居咁撚冇骨氣嘅你?

[TVB] 反黑英雄5
https://lih.kg/CzMsdCX
#100 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
仲有一批,就係心理極度不平衡及極端嘅CCToy,為咗一定要踩低香港同香港人,所以就算幾有問題嘅嘢,都要攞出嚟美化吹捧
仲要一邊呻通漲、經濟差,一邊收大量垃圾人種,
罷工班友又ON99,一味嘈加薪而唔係嘈社會資源被分薄、治安差令財產難受保障,
成個政府都唔係對症下藥亂鳩咁嚟。
左膠毁國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞