Sammi 真係神級 根本應該上神枱

145 回覆
87 Like 294 Dislike
瘦身男女嗰期其實佢外型貼地反而幫到佢
根本? 佢係王菲之後 祖兒之前
90年代稱霸左樂壇
佢其實仲早過王菲入屋,同送禮拍嗰套加做主持同埋首不來的季節,早期唱歌係幾好
但王菲先跑出
當年金毛強時期佢外型差唔多係一線入面最差(不過唔係話佢唔得佢嗰陣係okay幾正),狂野熱情日本妹feel
其實兩個差唔多時間跑出鄭秀文火熱動感奶奶奶已經跑出,之後大頭綠衣嗰套又hit最後chotto 等等正式彈起,金毛強叮噹正式上一線

覺得王菲早跑出因為王菲係真係突然爆紅,受傷女人miss u night n day 突然殺出嚟搣甩陣娘味隻碟又好評如潮hit咗幾首歌直接爆上去過埋Sandy 頭,之後隻執迷不悔仲要成隻碟連埋形象一齊大爆,成班阿叔同成班仔好buy佢又cool又有溫柔女人味嘅形象,上節目又傻更更好鬼cute,嗰陣同搶阿Lam 嘅葉蒨文鬥得好勁,王菲一直吸緊唔爽莎莉搞人老公嘅後生女fans,不過王菲完全冇師奶熟女緣加上莎莉以鬼妹仔性格包裝即使搞人老公依然keep得住熟女市場
我絕對認同佢係神級天后
但係你話演唱會所有野係史一得佢一個做到
可能你無睇過pretty crazy演唱會(針對事,唔好針對人)
佢紅完又跌之後又彈返起,彈起過幾次
只有黃牛先會咁樣吹奏,唔係邊炒得起價
神級天后肯定唔係佢啦,你當梅艶芳徐小鳳甄妮嗰啲死㗎唔知幾時開始天后嗰名變得越嚟越cheap連容祖兒楊千嬅甚至謝安琪都係天后
靜啦
你睇我個comment啲負皮同埋上面啲comment一直讚藍祖兒唱歌勁,就知呢個post大量藍祖兒fans啦,包括你。千嬋而家邊仲有咁多fans
佢一個波平如鏡搞到80年代港女個個節食到冇波要去到00後先正常返
連d大陸人都恥笑佢李貞賢漢化組
前後翻唱人10首歌都有,原唱都開聲鬧無論歌曲、服裝、眼神及動作均抄足她原本的 MV
其實幾欣賞佢從未表過態
我唔係雞容fans,你睇有人答咗我個comment都認到千嬋fans。佢兩班fans世仇嚟,你睇吓講佢兩個有關做戲嘅po就見到。千嬋fans酸sammi喺香港開到咁多場紅館,係咪好合邏輯先。
千嬋2015都開到7場既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞