Sammi 真係神級 根本應該上神枱

145 回覆
87 Like 294 Dislike
細個去親戚食飯
佢地會專登買鄭秀文07之後復出演唱會DVD睇
我記得佢唱I'll Survive
細個唔識呢首disco經典 第一次聽
宜家聽返
其實用所謂"唱功"去衡量佢未必係最好
但係佢好有energy
就算睇DVD都feel到佢台下觀眾點engage
一句la la la la la 重覆唱左N次
但係每句都唔同感覺
再考慮埋佢拍長恨歌之後抑鬱 再企返起身
咁樣唱I'll survive 真係好佩服 好經典
respect
呢樣我都想講 係咪幫林建岳搵錢
人地上咗神枱幾十年啦
如果講演唱會精彩程度 我覺得容姨>平胸
第一個染金毛既藝人
講真 果陣邊個有咁既潮流觸覺
果陣係興玉女架 染完仲要俾人鬧教壞人
依家睇返佢真係行得好前

廿幾年前已經同LMF出愛是
佢有上大陸d一線時裝雜誌,大陸人對佢評價都係話佢仲係好有型
靠翻唱中島美雪+李貞賢先爆紅
Show mi把聲唔係好好
但佢一開場就咁企喺度唱唯獨你是不可取替真係好震撼
出場好簡單 鼓聲 冇搞好大龍鳳 就咁行上嚟 好似同大家講
我無事復出返嚟啦

https://youtu.be/i2kyYnN0QmY?si=RDPF3jtpjOlEtqzp
佢值得攞個男歌手金獎
唱已經好N 倍
雙飛定單飛
平時講嘢都係,好似含住條嘢講嘢定點😂
乜嘢黎。佢LA咩
尖咀間鋪頭成日播sammi 演唱會
可惜執咗了
佢係靠日本歌日本路線但好似唔係美雪喎,chotto 等等同叮噹邊係美雪
不嬲上左
過兩日就睇,希望把聲仲keep到
忍到許志安,所以應該上神枱
你都痴線既,90後我所有女朋友都起碼有C,點會係飛機場
抑鬱,信左耶,老公偷食比全世界知,比著係你又點樣唔怪

由信耶果野,佢怪已經合理,仲要信耶個原因係抑鬱,咁都無咩好討論
的確係
容祖兒細佢10年唱快歌已經要咪嘴
歌衫方面Sammi著d破格野都説服到睇佢嘅人
相反容祖兒正正常常但個樣都係説服唔到人
MM拍mv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞