[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬 (2)

1001 回覆
869 Like 8 Dislike
以前難講,但依家司機位到有哂CAM
佢上幾多號巴士,講出黎就可以查到
邊一架幾點去到果個站比佢上車 睇一睇CAM就知有無佢咁既人
佢報咗東張果刻就無得返轉頭嫁啦
但佢無理由,明明掉左,但又話擺低左係屋企

有心玩鳩自己老母
唔洗件事教,本來就係豬閪就唔好出黎呃人啦
真係睇戲睇上腦,覺得咁易過關咩
今次純屬個別事件
點解你會用執着2萬7當碎銀? 比著我$2.7 都追呀 站係老母立場入左幾多就係幾多
如果係自己錢可能都算
但依家係講緊找卡數 咁緊係著緊D啦 咁樣都食既話,即係前前後後要自己比6皮野出黎找果條卡數喎
如果條女正常就唔會諗到咁樣呃錢
唔可以用正常人嘅思維去理解件事
你唔好講呀
好多傻閪以為係D普通野,唔係D咩大事唔洗坐好耐,甚至覺得唔洗坐架
我本身都以為係幾年就封頂 今日睇一睇先知封頂係14年
巴打好有錢,平時係咪當兩皮幾嘢係碎銀,跌咗唔可惜?
應該係老母信個女
可能個女堅稱部機出錯
正常入錯錢係入錢嗰個緊張啲
有邊個刑事可以和解到?
以為爭產案咩
老謀或誤殺有無得和解 咁都有得和解既,依單就可以唔洗坐都得
視乎依單案會唔會歸類做刑事
肥婆係古惑啲
今次掉左,跟住話唔通我會改張圖出黎咩
收據就造唔到,收據幅相就造到
會唔會係暗黑教女
佢唔係勇,係佢老母真心覺得銀行攪錯
所以我有啲懷疑個老母係借呢件事暗黑教女
2萬7蚊係要找卡數
都好難唔追啦
你今個月唔找仲要比人罰
但咁樣少左2萬7,我仲要自己再拎多2萬7出黎找 即係條卡數前後我要拎6萬出黎
中間仲要無左2萬7 好難會唔追既
但你話普通入3萬蚊落自己戶口到儲 比個女食左2萬7 最多咪比係佢緊急借黎用
平時蟻民嘅話可能就得過且過,而家銀行報+上晒電視,唔做野嘅話,涉及銀行信譽+警察能力,肥閪一野挑戰晒銀行同警察,襯呢排食多幾碗牛腩麵喇
可能條女唔係第一次咁玩
平時都係咁呃開人所以低估咗佢老母
好多老人家都怕搞大件事多數都低調處理
點知佢老母玩到上東張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞