[東張]櫃員機入三萬變三千 銀行回覆看cctv並沒存入三萬 (2)

1001 回覆
869 Like 8 Dislike
+1 好少睇東張
想問正常呢D 會唔會有後續
入冊當做gym 地獄式減肥 會唔會好過啲
話說銀行備案 警察其實會唔會做野? 定要真係再報警先會做野?
會打上銀行追 唔會搞到上東張
個肥閪肯定嚇到瀨屎

樣衰唔係罪,係不幸。生得醜唔係你嘅責任,要怪嘅,只好怪上帝
但係,肥,就係你嘅錯! 一個人好地地係唔會肥嘅,你變得做肥人,梗係食咗多過你需要嘅嘢啦 喺呢個仲有咁多人捱餓嘅時代,你竟然食咁多嘢? 肥係貪心嘅表現,係唔公平嘅象徵 肥人臃腫畸形嘅身體,已經充分顯示出佢哋嘅唔道德

肥人係罪犯,佢哋甚至比小偷、殺人犯更無恥 一般犯人都會掩飾自己犯咗嘅罪 但係肥人,佢哋竟然將自己嘅罪證放晒響個身上,就好似一個殺人犯拖住條屍周街走咁 你話,見到肥人有乜辦法唔憤怒?

所以,見到肥人應該即刻鬧佢,就算唔鬧佢都要鄙視佢,我哋要透過侮辱嚟喚醒佢嘅良知 喺街見到肥人唔鬧佢,就好似搭地鐵見到痴漢非禮學生妹唔出聲一樣 作為一個有良知嘅人,我哋應該出聲,應該鼓起勇氣挺身而出鬧到佢哋狗血淋頭!
改圖技術不良
改到100%睇唔出都無用
你估呃coursell
銀行又cctv 又曰日對數,點呃呀大佬
隻豬話:唔明點解銀行咁執著要正本,信我改既圖唔得既

如果今單俾佢過到,第時個個都學佢咁改,隻豬下次可能呃幾十萬,再呃幾千萬,再呃幾億,諗住憑低劣既改圖技術創造財富d油脂生係腦到
D肥油膏生係腦到
而家就係銀行話冇食,佢老母信佢個女,但係銀行話佢入得3000,咁佢做到咩一係每日打去銀行,但係答案一樣,一係不了了之,一係搞大去,你會做邊樣
佢搵個女confirm左好多次喎
佢信個女我覺得冇問題喎
成件事最慘係佢
佢個女有無限次機會坦白
一大疑點

老母冇左2萬7瞓唔到又要食藥,即係2萬7對佢係極大數目
當晚收到whatsapp過數紙但check戶口得3000應該會極度感覺不安
瞓前問女拎入數紙話喺ipad上面,既然咁大數目咁緊張又有keep入數紙習慣都可以唔即刻拎嚟睇同收好?仲可以安心瞓覺?第二朝起身冇時間即時確認?旅行完先問?
屋企成萬呎?正常爭$27000唔啱數,我諗9成人瞓前都會晒1分鐘望一望同收好入數紙掛?
又會咁誠實認自己講大話其實掉左張單既,
堅持話放左係iPad 其實搵唔到都吹唔漲,
你講左第一個大話,
其實之後既野都唔洗再講,
誠信已經破左產。

BTW P 得咁撚懶,
對齊個零都唔做,
呢啲真係淨係呃到自己呀媽。
好明顯,喺佢自己個女同銀行之間,佢揀左信自己個女
佢呢個年紀用citi卡碌3萬應該唔會係窮到核爆果隻啦
訓唔著似係因為銀行實牙實齒話冇
個女又死口唔認
佢又冇得唔信個女多d
應該唔係筆錢好大筆
但仲未有人出黎 話受害
阿媽咬定銀行食左 咁當然報風張攪大佢

結果依家 等睇戲
好多俾人呃一千幾百,算鳩數
而且學主持話齋,
60張係無可能一舖入得曬,
而家啲中銀500蚊紙垃圾到不得了,
根本每次都會彈幾張出黎。

仲有就係,
好人好者點解會有人隨身帶住60張500蚊紙出街?
正路肯定係第二部機度噤出黎啦,
但由頭到尾個女都無話係另一個戶口噤出黎或嘗試證明自己當時手上有3萬現金,
大拿拿成疉銀紙,
唔通收係公司廁所水箱個密實袋度咩。
一陣可能叫金管局出來交代
銀行Cctv都睇埋 先報警
一定冇錯啦

如果銀行錯 仲唔即刻回水咩 搞大佢都冇好處
現實銀行好少會錯
真係幾皮比佢食左嘅話咪永不錄用囉
上得東張都係社會垃圾 比人食飯嗰時當笑料睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞