(2023-24 暑假VI 夏季聯賽&奧運) 金州勇士球迷討論區(284)Golden State Warriors

446 回覆
6 Like 1 Dislike
cooper flagg 後花園鎖匙
互放流料階段, 聽落似想谷大波仔個交易價值
換到又唔係包生仔,又未知係咪必定續。唔係話芬蘭司機唔好,係而家抬到個價唔值吖,冇心trade就算啦
唔係話波仔都得差
但點解個行情好似咁高咁
kuminga 身體天賦好好,但球商真係一般,上季都仲有好多畫面係衝入禁區自爆,反而波仔球商在線,仲有新秀紅利,所以我都想留波仔多D
Kevin Knox其實簽嚟都打得喎
互放流料就梗架啦

但kuminga個價真係唔係勇迷自j咁人見人搶,難聽啲講有撚人要咩
最差情況古下年要求簽220m/5yr 然後打唔起變爛約
Jazz就係唔想下年開5年max比芬蘭
但轉個頭要古 古又係要5年max先留到
咁其實Jazz真係無要古既需要
KERR喺美國隊都係狂用3G
佢冇撚得救架喇
依2年睇佢冇諗住變,太固執
譚好廢,唔係TO就犯規
正選防守廢到
3G 入面兩個防守差 擺foj 打4號位大帝打drop守又差
唔怪得 打成咁
擺譚打3又係廢
fiba大家差距好細啦
防反打唔起好難大炒
進攻得番foj 同kd 可以用身體技術硬食對面
Holiday搭curry
Edwards 搭lbj
Ad打中鋒

唔係再用embiid
最好應該係curry holiday lbj bam ad?
感覺咁樣攻守都有
Edwards 搭LBJ 唔得啦
放佢後備刷分好過
佢又輕鬆啲

Tatum 兼容唔到雖然係問題,
但起碼有高度有防守

到時都會出KD

Embiid就
招佢果陣應該應承咗俾正選位佢
事實證明比個懷仔天花版embiid kerr 都係用唔掂
AD 都係做藍領野多就夠
反戰術大師條路真係好易行
Bleacher Report ranks Warriors' Kuminga most overrated NBA player

The four players ranked behind Kuminga are Houston's Jalen Green (No. 2), Charlotte's Miles Bridges (No. 3), Denver's Jamal Murray (No. 4) and Orlando's Jonathan Isaac (No. 5).

雖然啲新聞報告 都係都花生食

係咪overrated 我都覺得暫時係
但排第一就話哂都未簽新約
Jamal Murray 第4!?
champ 埋都overrated
咪係,final打到曉飛,但係連allstar都未入過,點睇都應該係underrated
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞