(2023-24 暑假VI 夏季聯賽&奧運) 金州勇士球迷討論區(284)Golden State Warriors

446 回覆
6 Like 1 Dislike
其他兩隻要錫住用
望就望kd 復出有態
如果無Kd 都幾難贏法國Serbia同埋德國
俾埋條命佢啦不如
Ainge係咁㗎啦 唔踩死條線真係底褲都俾佢搶埋
嘩Jazz咁蝕底呀 加埋大清比佢啦 直接成隊波賣埋比佢老闆
所以我一直都對呢單吹冇咩興趣 
叫係offseason有啲話題咁
我諗勇果邊其實都唔想吹 兩邊扯貓尾扮做嘢等開季 
應該trade 唔成
條友咁大咬
勇扮有諗計補強,爵扮Markkanen有價有市,根本win win
直接送成個勇士未來 3個新仔加幾個frp cls
大清空晒都無波打 個個係咁單打 完全用唔到成隊勁人嘅優點 應該要加個廢鳩落去,邊個唔傳波就屌/打尻佢
Ainge幾幽默 我都同意佢應該要咬埋大清啦
冇左古同波想像唔到勇個陣會有幾慢幾冇活力
預咗Ainge會獅子開大口, MDJ都冇上釣, 最多咪拖到八月一拍兩散, 出太多輪換就算trade到返嚟個陣容都唔夠競爭力不如原陣開季打打睇吓咩效果先
古仔真係咁不濟?
人哋要波仔
勇士一定唔肯
古下年就要續約, 個價唔會低, 波仔仲有幾年童工約
大貪到癲
Prime harden trade去籃網個陣都係3首輪+4互換
Ainge同馬卡頂薪續5年唔好擺爛啦
佢哋都要托住個價
發神經
馬卡公牛同爵都帶唔到入playoff真係唔值咁多pick
根本呢隊波人腳質素咁好
求撚其瘋狂drive and kick
Pick and roll
或者打啲3分wide open戰術根本好撚容易執行到
真係求其搵個人都識教

但問題Tatum embiid ant 3個真係大毒瘤黎
幾條友單打又唔係好似kd咁食撚硬個下先好笑
我都唔明Tatum點champ到廢到咁
K教練年代個波傳得好快
搞唔掂有kobe lbj暴力拆解
想睇頂薪續完之後變爛約,賣又賣唔出
AD價位換個馬卡真係笑大人個口
都係嗰句,比埋大清佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞