(2023-24 暑假VI 夏季聯賽&奧運) 金州勇士球迷討論區(284)Golden State Warriors

446 回覆
6 Like 1 Dislike
即係2k定義2010-2014 Lebron era, 2015-2019 Curry era?
邊個同你講出古就換到 醒未
譚仔投入度勁低
哈利仔黎觀光多過打波都係bench 睇到手舞足蹈
佢就只係拍下手
應該係10-16 lbj,17-22 curry
但LBJ era最強既球隊係okc
咁兩次MVP嘅season唔計又講唔過去
USA 4仲有冇得買?
佢係USA隊既地位等同moody
仲同你嘻嘻哈哈咩
屌你完場15大仲要特登埋去同佢傾計
譚仔諗住champ完食住個勢接班, 狀態打法調整唔切都幫佢唔到, 啲射波炒鳩晒又唔似Booker咁肯轉型做綠葉, 啲塞迷係咁屌Kerr針對但又扮睇唔到Holiday White咁多上場時間
譚仔肯轉型 不過同Booker唔同嘅係Booker 3分有威脅好多

KD未打個陣譚仔係正選 但佢把握唔到機會都冇辦法

所以Kerr之後唔重用佢我唔覺得有問題 唯一dislike係分組賽對塞爾維亞之後Kerr話自己唔出譚仔係愚蠢 但到四強對塞爾維亞都係冇出 咁樣自打嘴巴不如話呢個係艱難嘅決定就算啦
Kerr啲post game不嬲鳩噏, 今屆未開打都知主角係三個廢老, 其他人做好下把位就夠, 譚仔仲有大把世界啦
同一個位前面有KD FOJ
如果kawhi無退隊
分分鐘場都未必上到
佢樣樣都有啲
但無一樣突出

Booker會返下身段 做下欄嘢
就算唔係做到最好
但睇得出佢知一隊波無可能個個做主角
更何況有3個,
本身奧運可以分到出手幾會唔多
把握力做唔到最好,又唔積極防護
點會比你打得長
強如KD都會有幾分鐘無波到手

想做主角,一係就有一招必殺計
你又無, 又證明唔到,點解一定要用你
大佬,USA teams 人才濟濟
家下場外嘅表態,對自己觀感都唔好啦
3佬會退,4年後基本 坐定粒轆做 大佬
家下Booker比你咁似下季USA Captain
今年play off Tatum 3分 3成都無,Kerr點會比佢上
暫時賣晒,唔知會唔會返貨

之前有貨嗰陣我去晒usa team,usa basketball同勇士官網,但都係唔比寄去香港

我諗應該得代購可以買到,或者你有美國地址可以寄再寄返香港都得
用咩人可以trade到
我諗勇都係出毛+pick
要出見頂先match到人工
之前又話要Jonas Valančiūnas 我想勇要佢多啲
啱啱同巫簽咗要等到季中先可以trade
仲有邊度有得買
Tatum成個奧運jump shots16中0,仲要大部分都係空位
Kerr上佢根本係玩鳩自己,本身fiba例進攻空間已經少仲放個外線黑洞上黎

頂下季又要唔見幾耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞