後腦中彈亡 川普造勢會場槍聲大作 男子撲向妻女壯烈犧牲

214 回覆
386 Like 4 Dislike
不如問埋毅進星?
政治點會有絕對正義
你講既野入面已經有好多不穩定因素
重點係佢罪不致死,同安倍晋三一樣
當年聽日王講遲1-2個鐘先公告話有核問題
所以死左咁多人,佢比人用自制散彈殺,我都係感覺罪不致死
但你問我有無同情佢?彩你有味,如果當年佢無聽日王狗吹已經救反好多人
好多時有一面倒既情況,但基於唔同環境觀點總有人覺得唔會錯晒
https://x.com/collinrugg/status/1812668835818045826?s=46&t=Jmg4dsG85pEvg6uaXwNOzg

之前ss話條友唔開槍佢唔開得槍,而家比人踢爆有人應要祭旗
個班人唔妥trump. 試下biden 上台, 一早射q 左佢
選輸事小
民主黨真正嘅危機係分裂危機
成單嘢擺明某黨策劃/ 扮盲開路比人 啲左派畜牲根本係癌細胞嚟
內部一早有分裂
不過今次玩大左,你放心後面有一大堆調查
在場咁多目擊者可以認反當時邊d仆街知而不報
黃絲成日叫人take side
呢條友真係要同拜登一齊去check下個腦
下個到你
美國既分別咪就係死左都有個名
大陸仔死左都冇人理 都冇人想知

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞