後腦中彈亡 川普造勢會場槍聲大作 男子撲向妻女壯烈犧牲

214 回覆
386 Like 4 Dislike
我想知
你收撚皮
雖然唔知你邊到聽返黎
不過唔緊要 正如某toy成日炒車
所以我都唔太介意
川普在賓州的集會奪走我兄弟康沛拉托爾的性命。

台狗D翻譯閪到
告特勤局啦 150米範圍既天台都可以比人上到去
又block 一件
真 又英國又加拿大
某toy真係
言下之意即係馬生冇腦
佢第一個衝出嚟Endorse Trump
正常依個位直頭要擺人喺上面啦
中國日日都14億-1
咁近都唔擺
一公里內都擺人唔過份
冇加喎 某toy 又唔更新就屈人敗走
成日炒車唔怪得比5毛笑
特勤係屬現任總統既人?
男人-1
我想知
傳統價值嗰班男人個個都負返男人嘅責任
佢最撚戇鳩係,有人打晒電話話見到個屋頂上有個人古古怪怪,嗰個位其實係白癡嘅都會見到

你竟然接受過專業特勤訓練嘅特勤隊竟然話睇唔到呢個位,又唔聽人講去望一望發生咩事
1:0 - 103萬人遊行表達意見
2:0 - 全世界都支持香港和平理性爭取
3:0 - 林鄭決定暫緩修定
4:0 - 200萬人遊行再次表達不滿
5:0 - 林鄭向我地道歉跪求原諒

就算611/612被暴警/白色恐怖拉左既義士當比人入左一粒
之後未來如果再有義士被清算被拉當比人入多粒

我地最後都係大比數贏5:2

*留言者話我地咩都無贏過=散播失敗主義放負=五毛
**留言者話我五毛=分化撚=五毛
***負評者死全家
佢不嬲癲開
成日喺twitter引戰
不過就一間公司嘅管理層而言係真係唔應該出面
外國呢啲嘢好撚敏感 LGBT 膚色
當然佢本身就唔care呢啲 只係講緊其他公眾人物好少可會咁公開撐某一邊 你永遠唔知你嘅audience有幾diverse
有哂rules
人地唔射,你咪唔可以開槍還擊囉

喺美國某啲區 拎支槍出街 都唔係犯法
人地拎支槍 坐喺屋頂 同支槍曬下太陽 都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞