後腦中彈亡 川普造勢會場槍聲大作 男子撲向妻女壯烈犧牲

214 回覆
386 Like 4 Dislike
背後意思仲好笑
某toy 勁有幽默
多謝槍權撚 民主自由萬歲
我都唔明,都aim 左個槍手, 點解要槍手開槍之後, 警察才開槍, 槍手開槍前會有幾秒瞄準
呢條片影到好清楚
成頭血 應該即時瓜左

https://youtu.be/P3N6CV2owsY?si=DnSg4bGfZoc4SwlJ

呢個死者係前賓州水牛鎮義消隊長,我發現支持得Trump 嗰啲人,好多都係社會上比較大義精神嘅人,反而支持得拜登嘅人,好多都係得把口,空口講白話,講一套做一套嘅偽善撚,或者係嗰堆無限支持難民入境,無條件提升黑人權益但可以剝削返其他人種權益嘅左癌。
侵係前任總統, 所以佢係可以享用全套特勤安保
事發地點高點就係果幾度, 點會漏左呢個咁明顯既地方
美國有31個洲係無需任何許可就可以open carry, 但唔代表你可以open carry weapons 係公眾地方,引起恐慌, 懷疑之如此類有人報警, 當警察嚟到你仍然持槍都係非常危險
Hero
好明顯嘅保安級別唔係好高, 民主黨之前又話想cut 鳩侵嘅SS服務, 不過呢彈嘢個指揮官好大問題, 反而SS狙擊手位置冇問題而且得一組
所以點解呢啲畫面較多喺支持傳統價值觀嘅右派集會見到
靠班woke撚就死撚得
是撚旦
樓豬呢隻畜牲
都死晒全家
美國都係靠保守主義既國民護國
班lgbt呢d真係食得屎
「川普在賓州的集會奪走我兄弟康沛拉托爾的性命。」

講到好似Trump殺人咁
最搞笑係拜登, 出事後, 拿拿林要del post
不過對佢黎講係好事, 因為黎緊逼佢下台既聲音會細好多
因為只要侵唔死, 基本就贏左9成
民主黨派邊個去都係死, 不如等拜登發揮餘熱, 食埋呢隻死貓先下台
LGBT撚一早嚇到瀨屎走左
個槍手未開波係屋頂個陣,附近已經有人報警話有人好可疑,特勤局都懶懶閒唔理咁
Karen : 又係男人
FBI話賓州法例條友未開槍,特勤都唔可以開槍喎
D4C副作用
搵人行上去check下好難?
就係有搵人上去,條友比槍嚇下就逃走,個警察仲接受訪問
吓, 咩玩法
成單野好鬼

一堆有正常家庭觀念 倫理道德
唔似班左膠彩虹心理疾病撚 係到屌射唔死侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞