《龍捲風暴》Twisters 劇透討論區

255 回覆
56 Like 18 Dislike
真係美國中部爆高唔怪得估少左咁多

Evidence of Twisters busting through between the coasts were how some markets popped. The top-grossing cities were Dallas (+38% over its 52-week norm), Houston (+23%), Phoenix (+12%), Atlanta (+5%), Oklahoma City (+229%) and San Antonio (+61%). Such middle America chains like B&B Theaters and San Antonio based Santikos surged over their annual norms, respectively at 142% and 70%.
https://deadline.com/2024/07/box-office-twisters-middle-america-red-states-1236016845/
真,好撚悶,不過有女主靚樣睇補番數
呢條女好型,之前做過咩戲?

今日二刷左

發覺最怪嘅位就係泳池表現唔到被風扯走果個力水
睇4dx版爽到標精
仲有咩
比deadpool食曬d場次,搞到我買左普通版
mx4d
真係香港人可能未必咁有共鳴,但係我反而睇完之後先知原來龍捲風可以咁大殺傷力,雖然戲嚟講應該有誇張到,不過睇完令我想喺網上面睇多啲關於龍捲風嘅information我覺得算係比我預期中好睇,本身入戲院前以為會訓著
and and the and in in the the the is on on on on a on on a on
岩岩睇完,好正
真係近年來無政治正確既片
龍捲風戲既場面仲要唔少,睇到好肉緊
BTW比女主角吸引咗,真係好靚女
原來係致敬
今集有新3D雷達
呢套戲啱晒去4D戲院睇
睇完呢套咪去搵返舊戲嚟睇囉
以新帶舊唔得嘅,咁新一代觀眾永遠都要收皮啦
好似Maverick咁,睇完覺得好正,咪搵返Top Gun睇,又多一批新fans
做人切忌老屎窟
會唔會好似Stan Lee咁係啲幕後嚟㗎😂
叫麥旋風 Twisters ( in the wheat fields)
呢啲先係荷里活片
開頭死剩兩個fd 重諗緊唔係又玩黑白配愛情線?
但男主出場就知唔係
回歸黑人做工具人嘅角色
真係好耐冇睇到呢啲作品
改過個原作名先再講
但ex句說話重現得幾好
係唔係得我一個覺得佢有少少似李斯(陳國邦)
https://www.instagram.com/p/C944FdgtM6h/
屌原來星期日有分享場仆街早左睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞