點解後生女嗰個都用iphone

200 回覆
5 Like 97 Dislike
你已經離咗題啦,人地主題係後生,你又拎老豆老母去比,你父母用android 係因為平,後生女用i phone 因品牌形象而去追隨。
你唔識用window office 咪去學囉
但呢個問題後生女都唔會了解Android,因為對佢地嚟講用到WhatsApp IG影到相就夠

BTW我而家先知原來用一件科技產品要好了解先用得
我諗90幾%嘅iphone/android用戶都唔合格
我個問題冇去刻意刁難,而個問題只要連接電腦開相實有機會接觸到,而樓主問既問題我已經答咗,係因為羊群加品牌形象而去追隨,唔了解唔等於你唔合格,你咪繼續用。依家都唔會有人了解產品,最緊要形象做得好,好多人仲講緊 I phone 影相依然係遙遙領先
事實大把人唔會由手機過相去電腦
用An機一係Kam撚一係老野
標題個"後生女"改做"女人"先啱
根本10幾年前iphone4時代已經係咁
嗰陣嘅後生女今時今日個個變撚晒中女都仍然係用緊iphone
apple影相靚
iPhone 點樣唔靚法? 請賜敎
唔係話iphone唔靚,而係android好多旗艦已經超越iphone,呢點唔成為理由
咁你都認同iPhone 影相都靚

an 機影相超唔超越,贏幾多,都唔會係女女關心嘅議題

女女影相最緊要就手、分便同朋友仔 Share

啲明星又係既,成日幫iphone間接免費宣傳,搞到我地啲an俠好嬲好嬲
你有咩用意
傻閪先用iPhone
利申:用緊
人有我有囉
我部機比人新咪比人更有優越感囉
前日行入旺角小米專門店發覺物似累贅係岩既
講極咪又係優越感
真,iphone真係俾無腦既人用
利申:雙修
但係現實就係大部份人覺得iphone影相已經fit曬自己要求
其他手機影相幾靚幾差都唔關佢地事
唔靚咪唔靚 講咁撚多做咩 現實大部人都係垃圾黎
雄性生物送iphone最安全
大把人屋企電腦都冇
有公司laptop最多插黎幫手機叉電,唔會理其他嘢
就算見到個唔知咩檔又點 wfc
問嗰條友知唔知自己有幾kam ,有幾毒

唔通個個an user又要知,an機插完落電腦見到嘅 folder 每個係點解?!點解個folder structure 係咁?!
個個都要係工程師,乜都知

你話我地an俠係垃圾啫
Honour by association

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞