點解後生女嗰個都用iphone

200 回覆
5 Like 97 Dislike
大哥大年代
UA抽獎送iphone 做媒街訪為咗醜化An炒An vs iphone熱度
講到口臭,share得呢張圖嘅人亦都心地唔好
根本係guilt by association
乜水?泡菜狗?
泡菜狗收三叔錢用三叔機有幾出奇?
燦烈都唔係代言人
N年前就用Samsung
人地有proof 就discredit 人
不如你prove下佢收錢
人地有乜嘢proof?公開自己N年來冇收過三叔錢?
有你就post出嚟囉
到今時今日An機都仲係咁廢
難怪日本人絕大多數都係用iPhone囉
咁你咪證明唔到lor
你話人有收錢係要你去證明人地有而唔係我去證明冇
用你個logic
你可以亂話人之後話人地證明唔到唔係你口中所講 所以人地就係
我上面講嘅proof 係回應話用android 定三星係怪人 個proof 咪就係燦烈之後你就一野話一定係收錢
依家你就係度偷換概念叫返我證明佢冇收
垃圾channel C 恰鳩學生妹
冇錢冇得揀,有錢揀iPhone
冇計架喎, 日本既制式係全球獨家咁濟
用softbank就幾乎所有an機都ok, 但唔可以轉台
你d死仆街好撚臭串
更正: 岩岩睇番, 原來samsung 所有旗艦機都齊band (只限港行)
咁iPhone真係好用喎同埋好慳錢,上一部用咗四年先換
係,我老母以前用android機可以搞到lock screen都俾廣告app騎劫show廣告出嚟,amoled 仲搞到燒咗個廣告印出嚟。之後我買電話俾佢就買咗部iPhone,用得不知幾開心

睇公司data同事差唔多8成係ios
收三叔錢用三叔機,唔係怪人咪係賤人嚟囉
偷乜嘢換概念啫,我係用返你同一套概念咋
我老母淨係用An機,但鑊鑊新鮮鑊鑊金,結果就係搵着我嚟搞
老人家就買番2手細機iphone , 對老人家又平又輕又易用
因為簡單好用
同埋好多野連左落Apple id
咁用開咪繼續用
日本從眾欺凌
美國Green Bubble欺凌

狗真係狗根本不懂做人
部iPad?
都係個句你點知佢有收
你不如解釋下你個logic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞