【歐國深西】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCX

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
迪列治,爆炸頭前鋒,仲有邊個?
西維爾踢意甲?
查實你係咪弱智?
不過好彩黑T係強制無條件
因為國家隊無坦克啫
前線係depay 貝韋恩 韋賀斯 馬撚
頭3個都係大會棄子 踢唔到
坦克死攬荷蘭幫好呀
佢手底已經有VDB同馬拉斯亞衰左
https://x.com/PunchDrunkAFC/status/1811661761092735396

這就是生活,這就是富臨,你必須繼續前進
又嫌3b廢唔自用 借出去就睇球員造化㗎啦
而家借去西維爾又有option to obligation加sell on
其實仲想點
你咪AI
想100M+sell on賣
反度如果唔係玩膠嘅話,真心智商應該都係得咁上下
買人嗰陣就話又唔係自己啲錢,快快脆meet對方嗰價,伊度係咪弱智
但係賣人嗰陣就又1m 1m咁樣同你計住,賣少咗又要屌一餐
隊波場都冇得上嘅就幻想fm式賣人;青訓唔續約要走就問伊度點解唔呃佢續約,真係當全世界好似佢哋咁弱智
幾錢賣?過嚟同iwobi團圓
可能轉會名單

Ramsalde
Tierney >傷,賣唔出,解約
Tavares > Lazio 7m + big sell-on✅
Kiwior / Zinchenko > 國米對馬甸奇有興,已經接觸
Partey
Lokonga > Sevilla loan + 12m to buy(達成條件強制)✅
Smith Rowe > 富咸同阿達成共識,球員想留低證明自己
Nelson > 西咸有興趣,球員唔介意去
Nketiah > 馬賽有意
希望有25M
辭左職啦
辭完先返黎ar po
屌,閪意啊
踢唔踢到單6?
Over the last five years the midfielder has only missed 13 games for his current club.

見到呢句就覺得好撚邪
28...
估唔到馬甸奇今季都叫打得起 轉頭就要走以為真高走先
當托沙咁好夠用
銳利、威猛、震慑的眼神🔴👹 帶有不甘心的微笑😏並握緊拳頭👊

頂著穿曼聯7號球衣的壓力不是想像中那麼容易的!他似乎是向人們宣布真正的Mason Mount 才真正要出來了!

對我來說,他是屬於現代經典的機械型球員代表。就是被現代足球的技術訓練出來的球員!所以不用期待會看到他展現華麗的技術!他將是足球史上最完美的機械型球員,現代的足球發展,就是為了生產他這種球員!

他將會向人們展現簡單的東西也可以做到最強,簡單的東西也是最難做的東西!同時,他也算是現代最靚仔的球員之一!不認識他的人還以為他是Beckham 的孩子!

我,想要看到真正的Mason Mount ❤️🔴👹
開季又嫌自己隊波球員
完季又嫌自己隊波高層

唔知佢地咁辛苦支持黎做咩啊
怕條毛,天霸已在陣中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞