【歐國深西】阿仙奴24-25季前轉會討論區MMMCCX

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
係我地中國搞 一定唔會出現呢d 咁柒既情況
過嚟我廠搵食啦
痢狗咁撚清高唔岩佢
係國家安全上 我地中國領先全世界
Who?
🚨 || Marseille are preparing an initial starting bid for Eddie Nketiah, of around €25m / £21m. Arsenal want closer to €35-40m /£30-34m for the Striker and feel with the list of suitors, they're in a strong position to hold out.

Arsenal are also looking at signing TWO Strikers, with both Brian Brobbey and Jonathan David's names on the list [Via - @CaughtOffside]
十場有一場無態嘅好正常
咩強隊都會有
場場都係咁嘅就擺明有問題
簽2個前鋒咁多
鏝有艾簡治
皇馬有比寧含
賣NK 點都要入番個正前
可能係二選一
https://x.com/karthikadhaigal/status/1811375051582611697

度哥真係慳到10M歐 我幫你吹
Welcome Isak.
有冇諗過佢唔想比你吹
人地鈕賣青訓做數搞掂哂啦
https://youtu.be/rI8poU9mHRo?si=GL1B8oV-Tnqp3fPL

南波真核真係Saka
南閘係咁提佢名
竟然係盧頓
老公狗水水哥去盧頓?
45m歐都幾好
我廠直接掉2億
無人會嫌錢多
如果賣去英超都可能有
英人當10m
其他聯賽25m算犯咁
躝啦
性騷擾伊度老師
NK喎 淨係個樣都值15M啦
度開價30M-35M係好合理價
吹頭髮都性騷擾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞