Netflix 夏日咖啡男友 The Boyfriend

380 回覆
31 Like 46 Dislike
佢係好識manipulate對佢有感個類人
當人係狗咁撚
唔想再睇俊達呢兩條濕鳩
煩撚到仆街,特別個俊成撚個怨婦
睇到第四集 對shun好反感成日黑面攤喺度jm9
真 啲氣氛尷尷尬尬咁 影吓其他人好過啦
後面重仆街,Karen 咁
尤薩克呃雞食
戴俊條線由一開始trailer 已經爆曬出黎
依家睇俊點撚戴真心睇到黑人問號
俊咁冇安全感但係又要揀戴呢種一行出黎就係play boy格既人根本就捉蟲上身

戴其實係咪得罪左節目組
剪到佢勁play boy 靚仔啲就上食左人咁
一開始對俊係咁
郁雄一行出黎又係咁
仲要爆埋同Alan 係SP

和人世一
靚仔,識煮野食,性格又好,身形又唔差
不過3個入邊最唔夾就係alan
一開始見到Alan去馬已經覺得唔好搞9和人,好彩和人拒絕左

睇到後面覺得彥晴有啲位幾可愛
冇諗過良太收到條錬個下會get 唔到
雖然冇乜機會,但係想睇多啲佢地兩個條線

韓國叔叔明明都唔差但係太少鏡頭

雞肉哥好戇直
係呢個爭仔節目有啲輸蝕
但係唔識計雞肉錢呢下有啲棘
完全估唔到佢畫畫咁靚,最後幅畫靚到傻,捉到哂咁多個人既特徵
睇到最新
俊真係
真 唔知點解要放最多時間影呢兩條濕鳩
個俊仲要有你格障礙咁 睇得多睇到人都燥
真 啲氣氛尷尷尬尬咁 影吓其他人好過啦
真 唔知點解要放最多時間影呢兩條濕鳩
個俊仲要有人格障礙咁 睇得多睇到人都燥
同女人無咩分別
我都想睇
邊度睇???
我反而其實睇左6集 都分唔到佢哋啲10
俊0戴1?
Alan 0 咁和人係1? Usak又對和人有feel wor
睇完4-6

俊 - 如果呢個係普通劇一定好like佢,任何時間都keep住個靚仔樣,但真人show真係扣晒分,性格好差,又爆和人既秘密,成日訓係梳化度做mud9,亮太應該睇清佢性格先移情別戀

和人 - 終於擔大旗,樣 身型 性格(表面咁睇) 真係top-tier,多人追非常之正常,可惜佢應該似搵唔到個岩佢既,不過睇完GV再睇佢對住alan怕醜個幕,係有少少反差既

返工搵錢同私下生活有啲唔同
佢真正談戀愛比較慢熱?

我搵到 Bravo! Summer Love Hunt 睇到佢俾人用腳踢塊面有少少心悒

可能係咁樣先儲到錢開舖啩

Overall成個節目睇佢性格真係幾好
唔鍾意又會比較婉轉咁表達
唔會吊住對方嘅感情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞