Netflix 夏日咖啡男友 The Boyfriend

380 回覆
31 Like 46 Dislike
琴日首播
暫時播左頭三集

俊 - 靚仔,不過性格似難相處,有d吊高黎賣
戴 - 後生大隻,不過皮膚麻麻
和人 - 青靚白淨,不過好似無咩戲份

https://youtu.be/RME-ZkEiJlA?si=onTVBTXAiFdFWL47
除咗後排中間個鬍鬚仔gogoboy比較好樣少少之外冇個靚仔。垃圾節目。
其實佢都只係喺呢班人裡面個樣比較好少少,好似地盤佬。但body就正嘅。

睇完3知道俊嘅背景就知點解性格咁閪
都好難搞
戴個樣好老
Gogoboy 同廚師參與度都好低
Draq queen 主持人其實都ok,叫佢可以落場玩吓
副body係好正
不過呢套劇賣純愛
感覺上有d格格不入
除左講佢要食雞胸
無咩講佢內心世界
竟然有po
俊個pair好睇不過戴似Play boy 最好唔好搞啊俊

彥晴終於發現自己誤會左太好了
和人真係太少畫面
可能佢做老闆比較忙

變左有d人成日係度無所事事
有d人就勁少出現
所以佢地之間既交流唔算好多

仲有好唔like日本呢種搵藝人講野攝入去既場景
我寧願聽多d各位角色既內心世界
和人好正 希望多啲鏡頭
近年啲戀愛配對節目都離不開只有一兩對係配對得到,其他都係路人角色
本來未睇嘅時候,預計全部都係男男會比較多感情線同埋比較混亂,但係結果都係得俊同fuckboy,第三集仲要turndown埋
重睇第一集片頭

俊同戴kiss左兩次
即係第三集尾個轉折位係昆人既
搵到佢地兩個一齊搭新幹線、行山
仲有戴疑似情侶手鏈
琴日個ig story兩個都似一齊出街
留名
主持入面最好睇係德井義實
好懷念佢地Terrace House個班主持 好mean好好笑
完全講到觀眾心聲
可惜
屌呢條友番去食雞啦 。最左年紀又係佢 最唔識諗又係佢 講左無錢都仲要食雞胸 死番去做gym la
唔明點解要搵佢
同成套劇個風格夾夾不入

你話慾罷不能個d搵呢種身型就好夾

好開心喺連登搵到有人追呢個節目
我叫啲friend睇佢哋都唔肯陪我睇
呢套啲男仔好樣過同一季播的韓戀綜「男人們的戀愛」
聽講和人之前拍過GV

係真唔係 但睇過cap圖又幾似
睇左真係有d似

睇threads見唔少人去佢間居酒屋同佢影合照
愈睇愈靚仔,仲要練大隻左
戴係靚仔但真係皮膚差加睇落老
佢話自己22我真係睇唔出 32就似
問題係2000yen 成4舊水港紙淨係買到1日既雞胸??
惠康d日本雞胸~40蚊一舊都有3-400g 佢點操都唔洗食咁多
急凍大pack裝泰國雞胸仲平 點都有方法可以做得好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞