老老實實 其實AnsonLo都冇做咩值得比連登仔咁攻擊法

64 回覆
111 Like 99 Dislike
仆街 個樣咁都唔屌得
唔係七月見到都驚

你要咁揀相法
我每一個人都可以揀到張照妖鏡咁既相比你睇
算啦連登仔咪又係成班失敗毒撚比人講兩句冇咩野既,可能佢本人都唔care
冇咁講過喎記錯啦你
佢出名奶徒,佢會屌徒同太陽喺西邊升起一樣冇撚可能
呢啲垃圾做香港頂流咪畀出面既人笑囉
「但我後來才知道,這個世界上的所有事物,都有它存在的原因」
1.Gay
2.Mirror
呢兩條已經夠比連登仔鋤死
你冇撚睇過就話冇,造謠咪你呢啲
佢仲好叻吹簫
聽佢把聲第一隻字已經要熄機
太難聽
你匿係鏡仔床下底?咁點肯定佢係鏡仔入面最勤力嗰個?仲要話佢跳唱穩定,呢句真係笑死,得自己唱咪穩定囉,因為播帶吖嘛,一同人合唱就露晒底,睇返大球場條片睇下佢點扯蝦點甩嘴至講啦!條友連企定唱歌都拉二胡呀,仲講跳唱?明明 dancer 質地夾硬做歌手,樂壇毒壇想吹捧佢?咪當人又聾又盲,下弦都值得紅過佢
樓主整理曬佢啲缺點出嚟唔該曬
我就係聽完你話姜濤個live條片先話你聽冇呀on9
你話有就有呀?造謠咪你呢啲咁巴閉post條片出嚟講喺幾分幾秒講囉,拎唔出嚟呀?
造謠嗰個喺度自己話9人造謠,等緊你post條片出嚟姜濤把口轉述「anson lo講過佢有時都唔明自己fans啲行為,覺得無奈」呀,冇就收撚皮啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞