老老實實 其實AnsonLo都冇做咩值得比連登仔咁攻擊法

64 回覆
111 Like 99 Dislike
未就係你班臭閪拖累
5、剃胳肋底毛(連登毒L唔會)
堆story鬧盧覓雪啲英文1999咁都叫好
咁人哋話佢濃妝就中性嘅, 就對號入座覺得人哋踩佢, 咁盧覓雪都係咁事實啫

幾時下次訪問又要畀人逼住走返入去個衣櫃度
唔關佢事但係好新pr就 打定招呼叫唔好問哩類型嘅問題, 仲要有啲fans ff佢直
佢間應該要搵PR 同d media 夾好曬佢係gay,出過櫃,有d問題唔可以問。不過佢間公司根本係冇PR

王力宏一出道個經理人就同傳媒(私底下)講定佢係gay 等等(雖然佢事實上唔係gay 、而係雙性戀)
有事啲野係要公司背後做d野 不viu係垃圾黎
王力宏被前妻李靚蕾爆料出軌、召妓,甚至疑似男女通吃,人設完全崩塌,也重創他的演藝生涯。對此,資深媒體人麥若愚就指出,王力宏剛出道時,唱片公司不斷對外偷放消息,透露王力宏是同性戀,至今麥若愚才知道,原來都是為了包庇王力宏花心、愛玩女生的個性。

李靚蕾17日發出5000字長文,痛訴王力宏有不少P友、曖昧對象,不過文章中的「他」、「她」區分明確,疑似暗指王力宏男女通吃,文末更鼓勵他,「希望你也可以誠實的面對自己,不要在意世俗的眼光,跟對的人在一起」,也讓人認為意有所指。

對此,資深媒體人麥若愚就在節目《突發琪想》上爆料「我們都被騙了」,指出當年王力宏剛出道時,麥若愚擔任記者,和唱片公司的人都很熟識,而唱片公司從主管到員工都告訴記者「王力宏是個小Gay」,並表示王力宏一進公司,大家就都知道了,而這幾天爆出王力宏事件,麥若愚才得知「唱片公司在騙我們!」

麥若愚進一步指出,就是因為唱片公司知道他花心,所以乾脆直接洗腦大家王力宏是同性戀,不斷說著「他是Gay不能講」,讓大家心裡根深蒂固的有這個想法,後來記者們在寫王力宏的花邊新聞,包括阿妹、舒淇時,都認為是假的,完全不相信王力宏和這些女星在一起。直到近日事件爆發,麥若愚才知道是自己被騙了,「被騙了幾十年」。
唔洗理佢地啦,連登得返d奇奇怪怪人,我d正常fd好多都冇再上黎了
雖然歧視啲死gay佬 但性取向唔係問題
整容都唔係問題 但佢整到太膠 好令人不安
阿mo嗰度講公道講句 關mirror鳩事咩
唱功差就大問題了 咪撚出嚟污染觀眾對耳
我都支持Anson Lo 佢真係勤力敬業
其實佢2021年就攞咗韓國MAMA最佳新人獎
香港藝人嚟講 算幾勁!大有前途
跳舞正唔使講~ 同我鍾意聽佢嘅慢歌
作為歌手唱歌難聽已經係死罪啦
成日po自己點病點病已經抵笑啦
淨係出埋啲垃圾歌幫廣東歌趕客呢一個理由已經屌得啦
俾錢買既獎都拎黎打飛機
薑嬸果然係薑嬸
咁你仲上?
做頂流做到畀大陸人恥笑,幫香港演藝趕客已經屌得啦
鏡狗垃圾又kam撚到咁係影衰緊香港咋
我唔係ANSON LO Fans
但絕對respect佢喺喱行撈
盧覓雪話佢厚粉 佢都出聲啦
source?
姜濤live,姜濤把口轉述出黎
佢攻心計唔講?
又攻咩心計
其實佢次次呢度病果度病
永遠唔認表演7左先係問題
我都覺得連登仔咁樣攻擊法過份左少少
又係依句,比啲創意啦好無
你個名幾有創意,我欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞