老老實實 其實AnsonLo都冇做咩值得比連登仔咁攻擊法

64 回覆
111 Like 99 Dislike
首先佢都叫Mirror入面最勤力既一個,日日做到冇停手,起碼敬業
舞技幾好啦,而且每次都出盡力跳 唔會hea跳
演戲,唔能夠話好好 但以前黃修平都講過佢係有potential
一開始佢拍男排確實做得好差,但之後大叔的愛開始睇到有明顯進步,演技已經明顯好過Edan

唱歌,冇錯 佢唱功係唔好,尤其是唱其他人既歌就出事,但起碼佢唱自己歌ok喎
佢啲歌幾乎全部跳唱歌,一路唱一路跳黎講佢表演算可以收貨喎,反觀姜濤次次跳唱一係扯哂蝦 一係就齋跳唔唱
你幾時有見過姜濤唱得哂成首master class同鏡中鏡?

仲有英文好 每次外媒訪問或者出埠都係佢做speaker
大學生,自己親自寫rap,仲有識彈鋼琴呢啲邊皮野
身材又有keep好,冇肥過冇走樣
仲要晚晚都post好多story黎氹班神徒
加上佢本身性取向,所以唔會有緋聞
as 一個偶像派,佢係經營得幾好喎

喂 你班友仔日日網絡攻擊佢,佢都冇反擊過一句,算好好eq啦
你睇下姜濤同edan?
一個post人相 發動姜糖大軍去圍人
一個就貼人堂公開串返人
AnsonLo咁忍得咪算係咁囉

黎黎去去咪又係四個point攻擊
一. gay
二. 整容
三. 阿mo
四. 唱功

首先gay係純人身攻擊,講都費事
整容,好心你班友將心比己啦,佢成家都生到奇行種咁既樣,佢整容完全唔過分喎
唱功講左
阿mo單野你咪屌佢冇義氣囉,但關演藝事業咩事呢?藝人又唔係政客 洗撚做聖人?
btw AnsonLo有幾首歌其實幾好聽
永順街 一所懸命 MrStranger
冇反擊
即係冷處理啦
四樣仲唔夠?
淨係gay都應該要被人嫌棄
妖怪當道
你班友真係喪心病狂
193 edan嗰啲反擊你又話人搶口 垃圾mk 冇eq
唔反擊你又話人冷處理過骨
總之人地唔跪喺度同你認錯慚悔就一定係仆街賤種
香港清流
起碼佢真係冇乜醜聞先
講真 佢先係Mirror最大苦主,日日比班撚屌啲醜聞連累
黎黎去去咪又係四個point攻擊
一. gay
二. 整容
三. 阿mo
四. 唱功

仲唔夠?
本身個樣明明就係d死毒撚樣
整完容 再搵d PR 吹到叫教主
二胡教授
你真係柒到瀨屎
根本123都解釋左係唔值得被攻擊,屌你老尾佢又唔係大整,仲以為kpop咁盛行你班撚屌個腦都會開明返少少
4佢咪安安份份唱返自己歌囉 青春頌咁撚難唱 唱黎把撚咩
唱歌難聽唔講得?
真係要批評咪批評佢唱功囉,呢一點佢自己都承認
但有幾多人真係針對佢唱功黎講?
咪撚扮野啦你班友 明明就鬧人gay佬同外表最撚多
偽善到
佢本身就係原罪,所以唔好出現幕前對所有人都係好事
每個月Anal俾幾錢你?
做雞值得尊重
幫隻人妖洗版你至仆街
恐同收皮啦
唔係話撐佢
但話佢gay既人有無諗過哥哥
有咩問題
呢度不嬲都係對人
慘在自己歌都難聽呢大佬
不過跳舞佢算落力嘅
係同覺得d人係因為唔中意佢走紅 & 恐同(香港落後 唔少人歧視lgbt&性別氣質) 所以攻擊佢
但不幸既係、樓主你開呢個po注定會有大量負評
樣衰 英文難聽 扣喉式唱歌 馬騮樣 fans煩膠
Anson Lo 盧瀚霆《ON》Official Music Video

MIRROR
47K
喜歡次數
9,569,327
收看次數
10月4日
2023年
https://m.youtube.com/watch?v=ySl-tYtOtFc
你第一日識連登仔咩
fans 閪果下仆街
其實anson lo都講過佢有時都唔明自己fans啲行為,覺得無奈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞