自大選後再有非法移民 經海路進入英國!!!

86 回覆
45 Like 2 Dislike
想問下以呢個為基準的話
當初偷渡去台灣尋求庇護既香港人
係咪理應俾台灣海巡一槍射死

假設有英國人因為被政權迫害,被沒收護照
必須諗辦法逃難返英國,係咪就一槍射死

按呢個睇法
受中共迫害既西藏/新疆人,全部都應該死係出國偷渡路上
達賴都應該死撚咗
12港人
美國都驚,否則川普當年唔會起高圍牆,目的就係堵截墨西哥入境嘅非法移民。
但似乎而家美國好需要非法移民, 而且冇對美國帶來咩問題
又vpn移英撚?
係香港住公屋咬老綜然後叫英國佬加稅
大家都係移民,不要分那麼細
再望吓全國幾多人攞住政府福地生幾件 un un 腳

依家個 Angela Rayner 唔計本身殘障家庭啦,佢就係 16 歲攪大個肚於是政府養晒嘅好例子嚟
牛奶金最高先30k港紙一年要窮撚到仆街先會依個數,正常一般家庭一年得一半都未必有
咁嘅話好似英國好啲
生產力需求可以輸出去亞洲 歐洲人享福就得
估計相信不久嘅將來AI應該係可以做到揭發任何黑社會政府鬼頭仔秘密通訊連繫方式同所以證明嘅方法
因為AI識測謊已經唔係新鮮事
再加上佢識運用思考力分析推算再加人類嘅再分析事情真相,誤中率會變成非常低。
呢啲偷渡嘅蛇頭所有 藤㨢瓜瓜㨢藤都會被AI完全搞撚掂因為電腦用錢係收賣唔到。🤣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞