自大選後再有非法移民 經海路進入英國!!!

86 回覆
45 Like 2 Dislike
直頭起屋佢地住 冇屋就包酒店
移英撚又贏
屌 條友都係揸suv 不過係16.17年

架suv 本身係俾佢呀媽 後尾佢拎咗黎用
都係Local 失業 精神病 傷殘 呢啲

不過bno 無 拎到bc都未必有
你老母生漏左個腦比你
有咩所謂

移英人士帶左幾百億去英國
阿拉花瓜
移民撚值得擁有
自由嘅空氣無價,課少少金畀非法移民有咩問題
佢哋不知幾勤力
搶劫偷嘢恐怖襲擊
樣樣都獨當一面
universal credit呢d真係極左政策,同埋好幼稚
英國而家連邊境難民都控制唔到仲學人講咩全民基本收入
真係搞派錢,我諗唔使一年英國就會比班非洲中東踩到陸沉
合法就係囉
非法只可以打黑工
比d芝麻人剝削
連登仔識閪咩
洗左£370m 送得5個去盧旺達
工黨cancel就話人哋welcome refugee
工黨一上台就傾緊派警察去法國攔截small boat又睇唔到
工黨話從gangs 入手又唔提
工黨做唔做到嘢我會睇定啲先再評論

再加上我唔係住喺英國我純粹用旁觀者角度睇,點都唔會清楚過住local嘅人

但係盧旺達計劃本身就係戇撚鳩,因為係完全唔可行,除非你驅逐完ii出境佢入境你打撚死佢咁就有用

難聽啲講雖然咁樣係違反人道兼且冇可能實行,但係學納粹德國1999年諾曼第裝曬mg42地雷喺沙灘,橡皮艇一上岸就射到佢變蜜蜂竇,welcome to Europe mother fucker咁先係為一方法最有效阻止
最慘係有權嗰啲而家刻意養弱智
想知佢地係唔介意人類滅亡定係點
養養埋埋啲垃圾係就係可以要佢地做奴隸
但係冇返咁上下有用人口
呢啲垃圾人口遲早有一日會dominate 得太勁
當然佢地都控制埋戰爭
想殺嘅時候推班垃圾去互相送頭
都唔難
計落都work 嘅
移英撚話果邊係happy school 你識條春咩
香港班撚屌咪又係
成班窮撚黎英國
打埋晒啲低層工
屋都無錢買學人移民
整衰香港人高貴有錢嘅形象
其實話佢地係未登記船隻
懷疑船上有恐怖份子
俾三次警告都唔走
一支飛彈射過去都無人可以屌

完全係國安考慮
英國勁多人屌 你放心 d新聞左撚到癲
大愛撚值得擁有
送埋佢地去大愛撚屋企
拎到BC就有
工傷+失業+導致精神病/殘障,基本上就係唔洗再憂
因為政府定期俾錢你之餘
你致傷既舊東主要賠閑閑地幾百萬鎊

朋友係英國律師,話年終唔少官司係啲公司質疑個員工係咪真傷
但政府自身唔會質疑同打官司,因為搵人查你又耗時費力
基本上有醫生紙就會俾足福利你

你話有冇人濫用,絕對大把啦
但對真係工傷既人嚟講又係必要
點樣打擊濫用先係問題
其實盧旺達計劃真係唔符合成本效益
https://lih.kg/3733620

但盧旺達真係俾人當傻仔㩒住嚟搶錢喎
Rwanda一個人頭就收你17萬鎊
仲要每年只收1000個杯水車薪達唔到阻嚇效果
希臘做緊啦,咪俾左膠大愛撚圍𨳒
支持
太多左膠on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞