黃金海灣開價,開放式 一房 兩房入場分別折實唔使2球 3球 4球

768 回覆
362 Like 9 Dislike
真心唔熟輕鐵站位 咁勉強值得提下既…
佢除左出笑鳩公屋仔嘅post仲可以點
好似萬4萬5買
供完就係自己既,唔買都要住,租樓即係幫人供樓,唔會輸
屯門南延綫
NOVO LAND擁有「雙站優勢」
好多鐵路膠唔識搭巴士架
大埔去荃灣鐘意係九龍塘再太子轉既大有人在
就算區內人角度
基本上過左三聖已經無分別
10分鐘行唔到去三聖啦

黃金海岸行去三聖要半個鐘

呢個近少少咋
最方便應該係遊艇
我想講係個度入去既巴士差唔多都經屯門站
做咩我仲要轉多程輕鐵浪費時間人力
去三聖坐小巴出青衣都仲叫講得通
要行到去恆福樓下先有輕鐵 得1架輕鐵仲要唔密 行10分鐘好勉強
買祖國大灣區唔好
咁平應該賣得哂嘅 依個價買黎自住真係唔錯 不過真係遠 唔係元天屯人未必慣 又有機會塞車屯公
252滲過返卬渡
黃金出市區正常坐巴士啦,仲去屯門站
黃金海岸隔離?
我認知係黃金轉入去入面先叫掃管FUCK
出面都係叫青山公路段
過幾年有得升, 分分鐘炒賣得到
但睇 google map 要行 22mins
兩個 point 係一條大直路
中間無阻無彎無嘢遮住,應該唔可能做到捷徑 10mins 到
你預佢今年票王都仲得
旭日國際發展的屯門黃金海灣‧意嵐,公布首張價單,涉及139伙,提供最高12%折扣,最平為5B座8樓K室,實用面積206平方呎,屬開放式戶型,定價209.3萬元,折實價184.2萬元,折實呎價8,942元。

帝國集團旗下屯門「帝御」系列第三期帝御.嵐天,昨(6日)首輪開售,合共售出243伙,佔可供銷售之單位逾86%,總成交金額逾10.78億元,項目今日再加推5號價單,涉及112伙。

負責銷售的恒地(012)營業(一)部總經理林達民指,該112伙單位實用面積由192至357平方呎不等,涵蓋20伙開放式單位、41伙一房單位,以及51伙一房半單位。當中,最低售價一伙為第7座3樓11室,屬開放式,實用面積213平方呎,折實售價[url]329.96萬[/url]元

平左44%!!!酒呀!!!
仲要豬海個度整到鬼5馬6
都唔知而家點行
唔計發水票 (全部公司都有發水, 一視同仁睇) 呢單野最少5000
61m 53 962 951
啲人見車就上
難民營咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞