黃金海灣開價,開放式 一房 兩房入場分別折實唔使2球 3球 4球

768 回覆
362 Like 9 Dislike
等多陣呢個價夠買市區啦 洗咩急
三聖青山灣一帶真係多得佢唔少
唔延期當佢贏
都起碼要等5/6年
玩具大王喎
就算成個盤賣唔出,都唔會輸唔起
你擔心波叔啲仔好過
都仲太貴 連登班傻仔話最少要5000蚊一尺
玩具大王爆煲?
呢條路線興建搞掂使唔使2040?
不過呢D 閪位要有車先好住
計埋車就唔平
買一房個啲都唔結紮就抵撚死啦
而家已經係啦
好似大陸嗰啲咁樣
咁呢啲閪位真係五千一尺都比多喎 香港今時唔同往日啦
又遺址又少子化 五千一尺長遠可能只係唔洗輸咁多乍
即係呢個故仔, 依家300萬賣唔出了

300萬你會唔會買掃管笏254呎納米單位
https://lih.kg/3719022
睇返 wiki,2017年沽售九龍城廣場,已經淨賺35億
除非佢喺這幾年內完全賺唔到錢,仲要 fing 晒這幾十億,否則蔡加讚仍然有大把錢買林寶
5千蚊呎0供應姐,岩岩見到個覆話5千都厭貴
深圳靚地段樓都賣到10萬人仔一平,仲要實用率低垃圾料。
今年fresh grad都2萬幾蚊起薪
做幾年野3,4萬坐底
結左婚兩個人就6-8萬
再加上通漲咁勁
點計都唔似會跌落5000
對屯公 點住
唔會, 最矮個單位都高過相鄰斜坡
住呢個位仲搭咩西鐵,直出荃灣仲快
吞返粒膠啦,傻西!

蔡志明,人稱「玩具大王」,旭日國際集團創辦人兼主席,玩具廠起家,後來涉獵地產、醫療、鐘錶等;名車、遊艇、豪宅亦數之不盡,但旗下業務無一上市,是不折不扣的神秘大富豪。他實際身家一直是個謎,但不少上市公司周轉不靈,都會找他求助,包括康健(3886)創辦人、股壇大玩家曹貴子,亦向他借救命錢,卻令外界以為蔡志明是曹的金主,他勞氣說:「我有五、六百億身家,點會為賺一千幾百萬去害人呢?我一年都捐幾千萬啦,無理由架嘛!」
2房先四球 抵到爛
西鐵兜大個圈去市區 唔係住西鐵樓上真係唔會搭西鐵
香港唔會塞車唔會打風紅雨黑雨
屯公一定每日都順暢
去到居屋五千蚊呎都賣唔晒
先好FF會落到五千
證明你唔識係到9up 飛揚行十分鐘都到黃金海岸商場, 黃金海灣都要行幾分鐘,唔係差太遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞