黃金海灣開價,開放式 一房 兩房入場分別折實唔使2球 3球 4球

768 回覆
362 Like 9 Dislike
佢地正宗股壇大X
無跌咁勁
租多幾張會所證出去 若干年後 條數返晒黎
2球野 大把人 美金港元定期 夠期拎出黎 都夠full pay
又一唔熟路又死用鉄路做指標嘅人
住得下路正常腦筋都搭巴士 25分鐘左右到荃灣
唔通搭15-20分鐘 再轉搭鉄行大運經天水圍元朗再出市區
咁細 點住
你估 full pay嗰個自住?
居屋價位
搵租客都難啦
你啱
無論屯公上路青公下路咩情況都係搭巴士
理得佢撞車封路3/5號幹線
紅雨黑雨8號風都係搭巴士一定最快
有多一個選擇都唔要就係要搭巴士
用黎 做炮房
唔知開放式望唔望到海
冇樓起即刻鳩做
扮都唔撚扮
屌你老味做爛市
2折啦
掃管笏幾時有兩皮過?
你下路去西鐵都要搭巴士
地鐵架空站不嬲都冇冷氣
係西鐵先有
特式單位有

帝御‧金灣呎售2.2萬新高
2020年9月1日

新盤特色單位有價有市。恒基物業負責銷售的屯門帝御‧金灣,昨日連沽6伙連花園戶,最高呎價約22,581元,再創項目新高。項目八月開售速沽570伙,佔首期單位總數逾93%,套現約27.3億元。

單日沽六個連花園戶

該公司營業(一)部總經理林達民稱,項目銷售成績理想,昨共沽7伙,當中6伙花園特色戶平均成交呎價約19,512元。當中第5座高層地下單位12,開放式間隔,實用面積186方呎,連133方呎私人花園,成交價420萬元。

據一手銷售資訊網資料,該盤新近錄兩伙交易告吹。其中5座1樓單位12,實用面積207方呎,原於八月二十二日以319.1萬元賣出,呎價15,415元。而同座8樓單位12,面積相同,亦於當天以337.2萬元賣出,呎價16,290元,惟同樣列明為簽訂臨時買賣合約後交易再未有進展,項目開售以來累錄5宗同類情況。綜合各一手盤成交紀錄冊,上月共有30多宗交易告吹情況。
地價都六千
建築成本少過三千先打平,未計佣
d勇走數咪得囉

含大都係咁啦
反正都係口就腳 不如揀個環境好啲嘅
講出黎型d
應該唔洗,個地理位置仲要好過飛揚好多
幾分鐘可以走去海灘/商場,算係掃管笏最好地段之一

今次屯門樓爆咯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞