God of war 2真係好堅!

70 回覆
13 Like 19 Dislike
戰鬥我又冇乜問題,反而爬爬跳跳好煩。有一段要由地獄返人間,要爬一條有好多刀鋒的大柱,retry 到差啲棄game先至過到。
記性差
又血腥又露點,又唔知會唔會得罪左膠或者宗教人士,好難講。
奎爺最尾勁撚柒型
If all those on Olympus would deny me my vengeance, then all of Olympus will die.
初初對佢哋真係虐到慘
之後發現原來埋身捉佢哋幾次就輕易KO
D 北歐神個個岩岩蠶蠶 點解同希臘神差咁遠?
肥佬Thor 係咪受Avenger Thor啟發?
阻條友自殺果度即刻諗起月光寶盒般若波羅蜜
第一次見羊頭好似係某個門口有2隻

個陣已經打到叫救命
第3集我ps3爆左一次 ps4又爆多一次
第三集個種唔同既解謎真係好正
係佢結局個穿插俾第3集寫得好好
都唔只奧丁,成個神族實際打起上黎都好似普通人咁
應該神話入面都係呢個樣,Thor 一開波場交都算打得好好睇睇,好過奧丁
奧丁太魔法系完全冇Feel
最尾如果Freya封佢魔法系招, 迫佢同父子打肉縛戰
應該唔多唔少救返場Boss Fight
第4集唔撚好玩嘅
有時搵路仲多過打
拖慢哂啲節奏
一個阿伯你想佢點同人隻揪姐
個個都葦名一心咩
希望埃及
埃及D神明好雜
出名既唔算好多個
團隊唔知可以考究到幾多個
一陣打打下變左打法老王就
所以再有新故事好難新呢兩隻好俾心機去收集,白金哂
Gow 3 由頭high到尾
好戲連場 完全貼題 同班神由頭打到尾
故事同遊戲性都好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞