God of war 2真係好堅!

70 回覆
13 Like 19 Dislike
唔知係咪羅德島太陽神巨像
真係佢
佢行出個基座時已經諗係咪七大奇蹟之一

https://godofwar.fandom.com/wiki/Colossus_of_Rhodes
3必玩喎
記得4出之前
3 Remater免費拉咗好多人入坑
3個受害者鏡頭算唔算元祖?
係咪命運三女神果集?
嘩咁耐唔記得哂lu咁多驚
第 4代有個仔, 已經唔同玩法 變咗第二隻GAME
擰甩太陽神個頭 做電筒
扯頭個下第一次睇到真係cls
但打完第3集最撚鍾意呢個殺法
時空女神其中一個全身都係波
無計啦多左個仔, 其實都仲有D 暴力美學既影子係度, 只係心態唔同左, 行為只係變左打怪生存, 無以前個種要你冚家產既怒氣精神
不過對我來講肯延續落去算好好, 希望佢再作落去, 但鬼佬仲有咩神明未打 隨時要打亞洲神明
我近乎所有集數都爆過一次
我好似由psp 果代開始玩,出到依家第4集下半部,無咩動力打,機都未爆

第3佬怒氣精神真係好正,我話左要殺晒你班陷家鏟就一定殺晒你全家,d 處決畫面幾正,一刀斬左對腿,斬左個頭當燈,插爆對眼
記得睇返 GOW3 啲製作紀錄片,game 入面啲鏡頭擺位係好巧妙,有哂電影 feel,有時仲隱約俾你睇到啲 secrets 同解迷位。去到最尾 Boss 仲要變左橫向格鬥 game 咁好撚正

新 game 變到 AAA 嗰種千篇一律
點知4個玩法轉哂,我真心失望。
1080i只係將原本解像度夾硬扯開來增加解像度,像素數量好似係同原本一樣,但當年好多電影唔support,所以要專登用特別方法開,避免玩家誤入。

我記得鏄拳5都可以入1080i
前3代原本都有老婆有仔
一樣細個無買ps系列主機
唔知會唔會係steam出返
GOW3 一開波打Poseidon個幕
個個震撼真係一世都記得
我反而覺得4正d
果種浪子回頭feel好正
但最新果集又回回地塘
我都係
Gow3係我玩過最正既動作game,沒有之一
失望到爆
臨尾玩到咁大你俾d咁既野我
不如話隻巨獸失控到要龜頭打埋佢好過咁求其搞掂奧丁就完左
係咪有消息話會remake 希臘3部曲?
但我買條紅藍綠線開1080i真係清好多
但係呢集我玩嗰時跳起嗰個bug,真係玩到怕
係老婆同女
但係一開波就死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞