God of war 2真係好堅!

70 回覆
13 Like 19 Dislike
因為ps2年代冇買遊戲機,所以玩唔到頭兩集,去到玩3 remastered同4第就冇乜心機玩,半途棄game。

近排冇乜game,諗住玩返4,所以上網睇返啲以前啲故事同YouTube walkthrough。去到第2集果啲boss勁震撼,應該谷盡晒ps2機能,而且描寫krotos果種忿怒同果啲暴力都做得好好。
係咪扑野補血嗰集
扑野補血情節頭三集都有 特色來
係第三集有愛神屌 畫質又靚所以特別出名
原來我miss咗
gow2好撚正 係我入坑果集
玩曬穿越 打神話人物
有得打埋zeus
佢最尾段cg動畫係連埋第3集開頭
介要誇世代由ps2 升做ps3 真係好撚正成個體驗
2明顯成熟過1同開發資源都多好多,1啲神好似路人甲咁,出嚟講兩句嘢,俾啲能力個主角就完咗戲份
3正好多

一開波已經投入左入去
我都諗緊玩唔玩3,定順睇故事。因為4又好似同之前冇乜關連
3正好多

一開波已經投入左入去
我都諗緊玩唔玩3,定睇故事。因為4又好似同之前冇乜關連
3 先係成個ip 最正果隻wo
真係玩過最正既動作game, 沒有之一
暴力既美學,真係好爽。第4集已經唔係果回事
師兄原來未玩3 要玩呀
玩完2即刻接3黎玩 trust me
第4集唯一可以讚既係一鏡到底,其餘GOW3 屌打啦
而家d game 變到一式一樣冇哂特色
玩咗一部份,因唔了解之前戲情,果時啲英文程度又勁差,所以棄咗game
二有一幕係用黑影去表達,嗰度好深印象

三打親都係啲好有名嘅神,場場都打得好震撼
GOW3 好玩到爆左一次機再打多次混沌

d羊頭2刀殺左我
最後希臘篇個前傳銷量差,迫佢哋唔再出暴力戰神
PS2啲game證明咗機能真係未必係限制
係睇有冇心機搞 同埋當年冇得Online update
一出就要係神作

我到而家仲未理解到點解當年GT4 PS2可以出到1080i resolution
最新一集打奧丁係勁求其
而家係咪興睇左當玩左
最新個集打左少少已經放左係到
啱啱3玩咗陣,打poseidon最尾qte係L3+R3,我心諗無啦啦咁複雜,原來係模擬緊你捉住佢個頭,用兩隻手指公插盲佢對眼。個感受好深刻,仲有啲真實,仲有啲罪惡感。
L3 + R3
呢集最震撼係岩岩開始無耐行行下路個巨像一野踩入嚟
個巨像其實有冇話係邊個嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞