天才小泳手無緣參賽︱何敬康:泳總會長王敏超應允短期內安排會議 商討小泳手參賽安排

186 回覆
7 Like 147 Dislike
政治取向, 同黑人憎唔太關係我覺得...竟然有黃就有藍架啦, 即係佢唔係普遍既黑人憎...我覺得黑人憎係做一D仆街野, 偷厄拐騙果類,
你呢堆地位唔夠小方

小方係早期資源仲係一般嗰陣,游奧運嗰班離,
曾經係好多香港紀錄保持者離

無佢做出成績,
基本上香港泳隊係唔會有而家的資源
小方係講緊,霍啟剛、一哥都要巴結下搵佢食飯

泳會班廢老唔好話跪唔跪,
有得留番條全屍都好好
你食完維他命B雜 d尿都好黃
今次我撐方力申,咁辛苦先做到馬主,開始上流生活,但唔怕權貴,我以後都唔會再笑你万刀甲
人地本身就權貴離
公海仲有咁多人恥笑佢拎光環

係唔係因為個人利益先出聲? 肯定係
係唔係建制一員,佢唔係嘅話點做運動員

但今時今日仲會有心喺檯面衝擊體制,點都係尊重
擺明泳會係生意 唔想小泳會有成績 同D補習名師搶勁學生一樣
你冇入大泳會,游得快過菲比斯都冇得參加比賽
而家佢出聲最fit
前港隊代表,紀錄保持者
但正職係藝人有名氣仲有家底,咁先有牙力
如果換轉其他人🫠
改啱名+播啱歌 = 重回正軌
冇其他架啦
On9
最慘係個小朋友
件事搞到咁大 就算批咗比賽都實有影響 到時游唔到成績又比人話
已經有預感好似d三流小說咁
寒門出身嘅小泳手瘋狂被總會嘅師兄弟關照
而教練就對佢瘋狂加操
仲要美其名係覺得佢係精英所以先要重點培訓
晴朗有方力申訪問
其實根本最好就係好似武林大會咁
例如每次奧運前搞個奧運泳賽選拔(一定要公開)
咁三十幾個泳會包括素人都可以派人挑機
又真係可以選到邊個最強嘅出賽
又叫咗多咗d花臣全港有得玩
今時今日香港都係睇後台邊個硬架喇
嬲緊美斯無出場
外卡(英語:wild card),在體育競賽中是指在非常規途徑獲得的參賽名額。持外卡的參賽者或參賽團體可能由於排位、報名時間等種種原因無法出現在正式的比賽名單中,但比賽的組織者通過邀請等方式使他們也能夠參加比賽。有外卡名額的體育項目有很多,美國職業棒球大聯盟是擁有外卡制度的賽事(以美聯和國聯裏各取除分區冠軍外年度戰績最好的二名為準),而網球亦是經常發放外卡名額並且創造出很多黑馬的體育項目[1]。
開完會
一句唔啱要求就收你皮
今次支持方力申

埋沒人材方面已達世界級水準
估計結局係泳總直接聯絡小泳手家長,用各種方法「遊説」佢轉會,問題解決
學校無池個d,仲撚慘,放學趕去操水

學校有池個d,可以操早水,放學係學校池操,唔洗吓去泳會
D所謂大泳會,背後利益集團…..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞