天才小泳手無緣參賽︱何敬康:泳總會長王敏超應允短期內安排會議 商討小泳手參賽安排

186 回覆
7 Like 147 Dislike
毒死都似
方夠牙力 佢個泳會之後應該會順風順水
但9歲細路一定玩完先
游水最撚簡單
多人咪開多幾場
都係計時姐
唔好話大人定細路
邊有唔比人報比賽既道理
係咪我唔入泳會就成世都無得參加比賽
唔講以為你啲大泳會勁到分級分到英超英冠咁
政府成日都話要幫啲機構「重回正軌」
幾時插返幾個管理層入去協助佢地
做Show

做完就唔理你地架啦
利益行先
無理由無啦啦比唔係自己人入黎玩
泳總班冚家剷終於俾天收
連方力申都打唔爆泳會制度的話就無了
擺明啦
叫佢轉落唔知邊個達官貴人泳會旗下
當刻即刻可以settle 件事
個細路羸左個達官貴人又可以即刻有卡打有彩拎

真。中國式win win
佢唔廢,係仆街啫
肯過塘咪比你參賽

自己諗

可預期地呢個泳手將來會有郭家輝嘅下場
兩泳會宣佈合作達致共嬴

搞大咁大先至係商議
可以想像到係幾咁小圈子
最後香港都係損失咗兩個運動員
班阿叔只會覺得係權鬥
應該諗緊點樣好好睇睇搞死落佢地面嘅人

運動員係點wfc 最緊要佢地個位坐得穩
當年點解無人幫佢平反

早前,‎理大泳隊成員郭家輝在奧運達標賽第一組長池分齡游泳比賽中創出佳績,以2分17.97秒奪得銀獎,並打破男子200米蛙泳十二年來的香港紀錄。
https://www.polyu.edu.hk/cpa/excel/tc/201603/achievements/a4/index.html
霍:”關我咩事?咁小事都入我數?”
好似葉問2咁 想係度教拳呀?交左會費先
會長:想比賽呀?呢度我地頭,你跟足程序升左Grade先,但係你間野都唔會有機會升到Grade
搞到咁大 擔心個選手參賽會意外浸死
Check清楚你啲比賽物料 合資格未
分分鐘連泳褲都比人捉去驗
打卡就叻 要落手做嘢嘅咩?
香港運動員唔係垃圾
但體育總會班高層就全部都係垃圾
泳總王敏超正廢柴...
當年點解無人幫佢平反

早前,‎理大泳隊成員郭家輝在奧運達標賽第一組長池分齡游泳比賽中創出佳績,以2分17.97秒奪得銀獎,並打破男子200米蛙泳十二年來的香港紀錄。
https://www.polyu.edu.hk/cpa/excel/tc/201603/achievements/a4/index.html

整頓 (加會費)

何敬康(葡萄牙語:Adrian Pedro Ho King-hong[1],1977年—[3]),現任香港立法會議員(選舉委員會),第十三屆中國人民政治協商會議廣東省委員,香港建制派Facebook群組「Save HK 救救香港」的創辦人。為現任全國政協副主席兼前澳門行政長官何厚鏵的侄兒。已婚。

點解關呢位何生事?
霍生好無面喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞