阿諾特踢爆有12碼「逃兵」 嫌疑犯係佢

366 回覆
92 Like 10 Dislike
又未必
始終好嘅finisher唔多
英藉本身已經貴一截,一陣高價簽咗衰多獲又停一季就gg
合約寫明,如果被捉到賭波
可以立即terminate ,冇任何compensation
同埋foden踢曼城 又贏過冠軍乜乜柒柒
係國家隊正路係要鋪條路俾佢第日lead住
唔講邊個好波D
leadership黎講 foden同rice差幾皮喎
你哋咁defensive係為咩呢?我成個推論來自邊個senior得嚟又射過shoot out,由其最近有經驗者,所以數左幾個,fact嚟,咁你覺得唔似rice咪答我唔似囉,我又無笑佢
美斯,牙朗都射失過啦

除非好似伊巴謙果類前鋒,龍門見到腳軟果隻
臨射12碼前比人換走咗啦
幾時英撚出件巴神
當射碼係遊戲咁易
可能越on9越無心理壓力
真 條友把口好疏
踢法有啲似Deeney,有啲爛仔feel,
東尼好彩啲,叫做可以踢到英格蘭,又踢到大賽
所以班日本仔咪冇一個係頂級球星囉, 只係普通球員依家講緊係一個平時吹奏到好撚勁既球員, 一到緊要關頭要幫手就淆撚哂底喎
但係佢冇係大賽踢過 今次一球成名
不過balotelli 值得吹奏d ,同場射法望完龍門先大力射角
應該係巴神
唔似係Rice
Rice喺TAA ig留言佢仲要like咗
根本冇得捉
佢睇住個籠郁先
個籠郁左就射右
個籠郁右就射左
你唔郁佢就射士但一邊仲要有角度有力度
唔記得呢場

同埋講緊射開呀麻
成年射得一球叫射開咩
Palmer Saka 個啲先叫射開啦下麻
東尼已經係
其實 球員都係人 你講到佢地係機械人咁會唔會有啲over左
沙利巴
仲有邊個射12碼好穩?
你自己話係阿無射成年

柒咗認完 唔使再駁嘴啦😅
換taa出嚟擺明就係代個替個條友唔敢射先知咁多嘢 ,佢先講啦
都唔知關walker rice咩事
佢地無俾人換走只係排後啲射
乜撚叫逃兵
唔射走場先叫逃兵
護foden護到勁撚柒
個個時間換Taa都知係換佢出嚟射碼
冇信心舉手話唔射唔覺得有問題
taa都係同屋企人提一句啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞