阿諾特踢爆有12碼「逃兵」 嫌疑犯係佢

366 回覆
92 Like 10 Dislike
你真係專登搵野黎拗 咁晉級重要定係個人重要
如果講場上面淨番啲人,正路飯應該要頭五出嚟射
可能就係因為佢唔鳩射,TAA屋企人先問TAA做乜要你守尾門射最後
晉級重要呀, 兩樣無衝突, 牙朗美斯依啲我肯定只要唔係跛都肯定會繼續射, 咁事實真係靠唔住喎ching
同呢啲mindset嘅人嘈都哂氣,夾硬射射失又屌,個下冇信心主動讓又屌,一個運動員勁就要成個生涯每分每秒都勁,好似機械人咁consistent就最好。
新舊唔係睇年齡嘅,唔通sum0又係女團資深人咩
南閘最叻換幻幻再射失
鏝城帝星比阿閘搞到冇哂信心
睇下係邊個, 如果係foden rice saka依啲天之驕子, 如果唔敢射一定比人屌, 換轉係牙朗美斯話怕射失唔敢去射睇下啲人會點屌佢地事實係fans對你有好大期望, 期望你緊要關頭可以挺身而出而唔係淆底你話如果係shaw walker 嗰啲唔敢射我理撚得佢啦
彭馬緊係好 朋友隊果班廢鳩有咩壓力冇受過
但係換TAA出黎可能就已經預佢射12碼頭五有4個係必射 淨低個一個位其實邊個射好似都差唔多
老老實實唔計嗰4個淨低個班射開又入得多嘅都係TAA
其實五個射碼人選都好正常
吹撚到次次
除左對法國果下炒係令英撚輸波 你仲數到邊球
Taa喺利啲互射12碼次次都頭5個啦
佢喺場邊同屋企人傾計比人影到,仲要已經遮住個口黎講
應該係佢好罕有咁瘋狂影住佢
可能果位逃兵就係同佢爭正選嘅人,即係一係飯一係玲奈
其實葡萄牙12碼都幾撚勁
04同06 英格蘭個兩場
16年波蘭
今年斯洛文尼亞
輸12碼個兩場12年西班牙自己射中楣
今年個個中柱
嚴格黎講緊兩場都係輸自己
講影響內部氣氛
咁堅尼幾時仆街死?
咁要睇下咩輩份
如果係新丁唔敢射情有可原

但老大哥表明唔敢射,都好影響軍心
抗壓能力都係世界級球員應該有既野
英撚咁多人射開12碼 起碼有四個係自已球會射開唔射其實都冇咩問題
班世界級老大哥係都檢討下自已法定時間踢到成咁撚屎咁先啦
我覺得taa唔會無啦啦笑個冇射開碼嘅人
佢自己都知獲加冇可能射先過佢啦下話
況且個camman點會知英撚內部發生咩事
不過獲加心理質素確係差啲
條撚樣接近冇助跑
阿諾唔係後衛
今屆又真係唔當佢係
上次射失都已經俾人屌到心理爆炸,再射失佢真係成世唔洗再射12碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞