[The July Festival is coming] 2024年7月海外賽事討論區 II

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
北黑式沿途走三疊
今晚有冇人咁睇唔開又睇修蛇
佢好似有啲誠信問題先罰咁重
之前啲牌仔都係罰一個月
要賭焗睇
半場細同角細瞓醒聽朝收錢
RIP
今場要輸啦掛
呢個係澳紙價?SMB咁平嘅咩
馬昆咁都保唔住隻馬 慘
我估繼續悶住贏
我想荷蘭拎冠
算好好了贏過2000米既種馬係澳洲好難生存, 普遍速度唔夠
So You Think, Lonhro 都捱左好耐先有呢個價
2000都唔鍾意啲澳洲人配種淨係用嚟跑金拖鞋?
咁澳洲3歲classic靠咩種馬撐場
Football's going home
Randwick Guineas: Celestial Legend (Dundeel)
https://www.racenet.com.au/results/horse-racing/randwick-20240309/the-agency-randwick-guineas-race-8

Rosehill Guineas: Riff Rocket (American Pharoah)
https://www.racenet.com.au/results/horse-racing/rosehill-20240323/sky-racing-rosehill-guineas-race-6

AJC Australian Derby: Riff Rocket (American Pharoah)
https://www.racenet.com.au/results/horse-racing/randwick-20240406/atc-australian-derby-race-9

澳州個配種方向以數量計係咁

短途馬女配短途種馬 >>>>> 有長力既馬女配短途種馬 > 短途馬女配長途種馬 >>>>>>>>>>>>長途馬女配長途種馬

Coolmore 自從Galileo 後期, 都係咁配War Front, No Nay Never, Justify 溝番少少速度
呢隊係我哋睇開嘅英撚?
曇花一現啫 睇死佢下半場60分鐘左近即刻龜縮
watkins
反而日本配種真係無理論可言
恭喜7妹
日本著重中距離
即使匹馬最多到1800 都會谷佢上2000試
跑開泥地 見日本盃有位都塞匹馬入去試
希望做到下一匹飄揚青帆
唔關事 講緊唔會話特登溝短途種個啲
長途馬照配長途馬咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞