[The July Festival is coming] 2024年7月海外賽事討論區 II

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

喺result果版quit game冇autosave(pc版)
我玩Touch嘅 所以無得Save Load

但係我已經唔需要靠賭錢嚟賺 依家學Coolmore咁賺就夠
Connection of Prix Du Jockey Club winner Look De Vega said the 3yo colt will aim for the Arc.

He will take the classic route to the Arc via the Prix Niel on the trials day.
Touch無得玩真正嘅Trainer Mode
肯定難到仆街
水着女星黎
有COT係到唔駛跑BC, 秋天又冇野跑
Cot跑classic太子跑turf咪啱
BC classicAob又送頭
一早講左aim classic啦
Justify
想玩,但想知啲種馬係真定假
無License肯定全假 不過可以比你入幾隻HOF嘅馬比AI養
賺咗咁多益啲比人賺下囉
SO7有個start it mod執咗好多賽事同馬 真心多好多玩法特別係我玩澳洲起家

但touch有日本真心想試下 想睇下同winning post有咩唔同
wp乜嘢馬都有咁濟
同埋個玩法簡單好多
但racing schedule上應該所有group同listed都齊?
不過可惜冇mod 賽事schedule fixed死哂
要有新嘢等佢哋出新Game啦
我desktop down咗touch trail版 11月起步 完全睇唔到啲schedule 齊唔齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞