[The July Festival is coming] 2024年7月海外賽事討論區 II

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
去澳洲啦 歐洲唔需要佢
夢遊+老豆訓醒
咁嘅績要加幾多磅
跑完墨盃上嚟跑瓶 啱哂
柏金去到日本冇乜配種價值咋喎
近年重磅都得 驚閪
墨盃佢個磅應該重到傻?
其實個handicap係點決定我到而家都唔明
睇吓嗰日落唔落雨囉
落雨嘅話響喉撚同埋新力高升有得諗
11有飛真係好準 開11-6真係仲正
梗係唔係佢去配種啦 係Coolmore班大佬去日本睇比賽順便同啲馬主Breeder打好啲關係
130啦
利申唔識計
Coolmore點會放DI血出去
有隻鍾意好地嘅外隊馬好難得啦
之前嗰啲一睇就知可以劃走
其實歐洲嘅DI市場已經比阿婆食咗好大份
study of man第一年好似屌得一百隻都冇
不過隻嘢有後代得 呀婆可以開始Cap水
hk vase
Pogba仲未訓 係咪又準備霸po
我淨係知Saxon Warrior意大利好似好受歡迎
瞓唔撚到
但佢啲仔女轉三歲好似冇乜表現?
球利想申請開?
Aidan "To be honest with yee I thought Gavin was gone I never thought Ryan would get to him he was a furlong clear at one point"

"Delighted with Content not sure where she will go she won't go to Goodwood or York we have Opera Singer for the Nassu and Jackie Oh for the Yorkshire Oaks she will be happy with a bit of a break and we will pick a race for her"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞