英國嗰個大波新副首相都幾癲 16歲搞大個肚 小學雞程度黨主席

181 回覆
92 Like 22 Dislike
正常排都係PM, chancellor, home secretary好似,deputy 本身多舊魚係做比nick clegg
學歷迷信
英國就係一個有階級流動嘅地方

人哋單親家庭
做護理出身

同d 窮人身同感受

唔係好似保守黨
個個都貴族
有錢佬
上流社會

依家申偉誠可以返屋企
瘋狂睇skytv

而且笑鳩工黨學歷低果d人
睇下個內閣入面有幾多劍橋大學
好撚多窮人出身,透過學識改變命運嘅人
最後個句笑左
申偉誠雖然打破咗種族limit

但冇朋友真係好撚好笑
https://youtu.be/p9bbBYcwFOk?si=wy0oKy0-SxecYp91

同冇skytv
https://youtu.be/jeX4bnQAcc4?si=6CfycAm6CM4Wu2f4
都幾肯定呢個po會俾藍媒煲大黎講
PM係N年第一個非牛劍畢業,個內閣仲有個公屋大讀上oxford,一個有讀寫障礙都讀上PhD,女財相係真經濟學家

班中国香港連登仔理掂自己先啦,笑人學歷低
掌握公權力嘅公僕就係先天要接受公眾放喺鎂光燈下放大檢視
被人批評係從政嘅基礎
接受唔到就返去極權國度到做豬
咁都撐真係好撚柒
唔熟英國政治, 但係見有咁嘅人選真係要留個名
中學都未畢業,咁佢英文應該好差

做一排睇下點先啦,唔得既人地有仲得選
你老尾, 咁撚大班土共夠低學歷啦, 咪一樣垃圾,
英國d 公會同有權就洗盡既工人就係搞到不列顛變日落廢國既元兇
個個阿麻級別, 都咁好性
佢咪就係個種靠鼓吹仇恨上位, 同AOC, AOC 老友, MTG 一樣
叻呀
半年就玩爆一座世界頭四嘅國際金融中心
前無古人,後都應該冇來者
LENA PAUL 好些,Angel Youngs 勁大份
某國主席都係咁
大隻英國版dodo姐
留名睇呢個post過幾日俾藍媒kol拎嚟笑移英撚
Angel youngs 勁正真波
Lena Paul
喔你老母咩支那狗
真波就正,你不如睇 Gabbie Carter
其實 Octavia Red 都好過 Angel youngs,
人哋超哥有master㗎
合理質疑黎既
即係你真係覺得 一個五十幾歲成世人冇成就剩係做過亭長既mk佬可以做好皇帝呢個位?
冇徹侯 都起碼覺得要 縣令啦係咪?
而家講緊個既mk佬喔(佢係亭長, 唔係縣令, 連主吏掾都唔係)

睇翻歷史書講嘢都有紋路既 算係咁
屌 我地一個鄭若驊都屌打佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞