英國嗰個大波新副首相都幾癲 16歲搞大個肚 小學雞程度黨主席

181 回覆
92 Like 22 Dislike
Lauren Philips 造假,Angel Youngs 更好
Angela Rayner 未選出嚟既時候又笑人中學生小學生
而家又話學歷唔重要
新何太的姊妹?
總之大波就是對的
佢做可能仲好
佢40歲唔夠做祖母啦
1977年1月15日,喬治亞·梅洛尼在羅馬出生。梅洛尼11歲的時候,當稅務顧問的父親拋棄妻女,搬到了加納利群島。

1996年,梅洛尼擔任全國聯盟旗下學生運動「學生運動」的全國總指揮,代表組織參加義大利教育部成立的學會協會論壇;全國聯盟是繼承了義大利社會運動的民族保守主義政黨。1998年,梅洛尼在地方選舉中當選為羅馬省議員,2002年卸任。2000年,梅洛尼成為全國聯盟青年部青年行動全國主任,2004年成為分會的首位女性主席。

在這幾年裡,梅洛尼當過保母和服務生,也在羅馬最著名的夜總會「派彭俱樂部」當過調酒師。
流利又未必
香港都有啲人講嘢1999咁
彭丹嚟喎
佢個虚位黎架,主要搞房屋福利同tum掂班工會同黨內左膠
唔一定,分分鐘深少少既英文會唔識
你哋個特首夠開13歲罐頭,邊個癲D牙
大部分係咁㗎啦
廟街貨色見親佢都想嘔
人地個工黨真係工黨,唔係香港工聯會,真係工會出來的
咁你捉一件讀哈佛大學但未讀過中文及廣東話嘅美國鬼,走去搵個講廣東話嘅乞兒比較,講廣東話嘅乞兒嘅廣東話以及中文都會好過呢條美國鬼
合理質疑黎既
即係你真係覺得 一條會考冇完成跟住15歲畀人中出既mk妹可以做好特首或者政務司呢個位?
冇三大 都起碼覺得要 城大浸大啦係咪?
而家講緊條讀中中既mk妹喔(佢讀comprehensive school, 唔係private school, 連grammar school都唔係)

睇片講嘢都有紋路既 算係咁
呢條臭閪完全冇氣質
黃子華:法國求其一個乞衣都識講法文啦
完全無人會理deputy PM係憲法上無地位呢個事實

Deputy PM最多咪PM唔係UK代去PMQs但PM都可以assign其他人代,以前Nick Clegg做deputy果時cameron都試過assign Osborn去pmqs而唔係nick clegg
最後一張可以一
但頭兩張好大鑊
16歲就大肚先係愛國表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞