英國嗰個大波新副首相都幾癲 16歲搞大個肚 小學雞程度黨主席

181 回覆
92 Like 22 Dislike

安吉拉·雷納(英語:Angela Rayner;1980年3月28日—),婚前名安吉拉·博文(英語:Angela Bowen),是英國工黨政治人物,曾任工黨主席、為現任工黨副黨魁[1][2][3]、英國下議院阿什頓安德萊恩選區議員。[4]

她16歲時因懷孕終止學業,因而未獲取任何學歷證書。她後來接受護理員培訓,最終成為「Unison」工會代表並加入工黨。
好樣衰
仲有啲似lauren phillips

熄燈,蒙頭入閘
波大肉厚
有做地區領導嘅潛質
但係人哋英文好過你
做得外國嘅政客,個個本身背景都好華麗,唔係政治顯赫嘅世家或者大企業之後,都一定有亮麗嘅學歷背景以及職業,樣係真係有貴氣

呢條友而家睇落去都似道友婆
你喺外國求其執個乞兒出嚟英文都流利啦
我真係唔明點解連登仔永遠都係要吹奏高學歷
其實Angela Rayner最重要嘅履歷係英國兩大工會之一Unison嘅代表
另一大工會Unite the Union代表都一樣係低學歷出身
公會代表就係代表勞工階層
點解會要求佢牛津畢業?
辛偉成上任嘅時候成班連登仔恥笑佢離地
依家副首相又畀連登仔恥笑低學歷
而且大部分民主國家個vice一向都冇乜實權
英國副首相更甚
嗰班大大隻紅色字話移英撚值得擁有嘅on9仔
唔該擘大隻屎眼睇清楚人哋邊有可能搞亂英國政治
不過Angela Rayner最強嘅實力唔係淨係佢係公會代表
而係佢把口超級辣
唔信你可以上youtube睇下
好有能力幫到Starmer頂到班議員嘅尖銳問題
仍然係話要高學歷先做到呢啲位嘅人
你睇下香港
我哋都有高學歷嘅工聯會吳秋北同張宇人代表勞工階層
佢哋到底幫香港勞工做咗啲乜嘢?
好鬼正
咁我 繁體中文同香港粵語好過佢無限倍
Angela Rayner 夠左
可以幫個黨夾鳩呀 Sir Keir Starmar 十分左傾
小學生都可以做主席 有乜出奇

777讀咁多書又好叻咩??
完全係sainsbury 個啲收銀咁
好豐滿,好鍾意呢啲爆乳肉感身材
工黨自稱工人階級, 玩貼地又點會個個都完美背景
有d似紙房子個差婆feel

仲有啲似lauren phillips

好豐滿,好鍾意呢啲爆乳肉感身材

G持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞